Romee Strijd laat pasgeboren dochter Mint voor het eerst zien

Na lang wikken en wegen besluit Romee Strijd haar in december geboren dochter met de wereld te delen

Romee Strijd en hubby Laurens van Leeuwen werden afgelopen december voor het eerst ouders van dochtertje Mint. De twee besloten destijds om hun newborn niet duidelijk in beeld te brengen, maar komen nu met een te schattige Instagrampost terug op deze beslissing.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Romee Strijd Instagram

Na de geboorte in december kregen Romee's followers alleen beelden te zien waarop Mint niet duidelijk in beeld werd gebracht. In januari liet Romee hierover weten: "Ik vind dat ze nu nog te klein is. Het ene moment wil ik wachten totdat ze zelf kan beslissen of ze op social media te zien is, en het andere moment ben ik zo trots dat ik haar met iedereen wil delen. Ik voel me hier op dit moment nog niet comfortabel bij."

Romee en Laurens

Romee en Laurens hebben echter tóch besloten hun dochter met de wereld te delen. Zo post het 25-jarige model gisteravond een reeks aan schattige foto's en video's van hun drie maanden oude dochter. "Om een of andere reden was ik zo nerveus om iets over haar te posten. Ik heb er zolang over getwijfeld, al weet ik niet precies waarom," begint Romee haar post op Instagram.

Romee Strijd dochter

"Op dit moment voel ik dat ik er klaar voor ben. Ik ben zo trots op haar en er iets niets dat mij blijer maakt. Mijn liefde voor haar is onbeschrijflijk. Ze is (een deel van) mijn leven en ik vind het leuk om mijn leven met jullie te delen. Onze kleine Mint," aldus de trotse mommy. Bekijk hieronder de reeks aan schattige foto's van Romee en Laurens' prachtige dochter.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs