Maxime Meiland zwanger van tweede kindje

Maxime Meiland, vriend Leroy en dochter Claire maken het nieuws bekend op Instagram

Babynieuws vanuit de Meilandjes: Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer krijgen een kindje. Het stel heeft het geweldige nieuws zojuist bekendgemaakt via Instagram.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maxime Meiland vriend

Afgelopen augustus bevestigde Maxime het nieuws dat ze als een blok is gevallen voor cameraman Leroy. Hem leerde ze kennen tijdens de opnames van het programma Chateau Meiland. Hoewel de twee het nieuws in augustus tijdens vader Martiens verjaardag pas naar buiten brachten, hadden Maxime en Leroy in het geheim al langere tijd een relatie. Zo vertelde Maxime tijdens talkshow Jinek.

Chateau Meiland

"Toevallig hadden we het er die avond nog over, want op een gegeven moment moet je het wel naar buiten brengen. Toen zeiden we: laten we gewoon een familiefoto plaatsen." De vonk bleek echter al maanden eerder te zijn overgeslagen. In februari om precies te zijn. "Wij en de crew hadden meteen door dat er iets speelde," liet moeder Erica in het gesprek bij Eva Jinek weten.

Maxime Meiland zwanger

Sinds augustus mag heel de wereld van hun liefde weten, en als kers op de taart is er nu nog meer geluk te vieren. Maxime en Leroy verwachten hun eerste kindje samen. In een video op Instagram vertellen ze dat ze graag een stoeltje bijschuiven voor een broertje of zusje voor Claire. Claire is de driejarige dochter van Maxime, die ook regelmatig in Chateau Meiland te zien is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs