Kris Jenner spreekt zich voor het eerst uit over scheiding van Kim Kardashian en Kanye West

"Ik wil dat de kinderen gelukkig zijn"

Kris Jenner heeft zich voor het eerst uitgesproken over de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West. De Momanager spreekt over de situatie van haar dochter en (voormalige) schoonzoon in een interview met het Australische radioprogramma 'The Kyle & Jackie O Show'.

Kris Jenner over scheiding Kim en Kanye

Kris Jenner vertelt in het interview bij de Kyle & Jackie O Show op donderdag: "Een scheiding is altijd vervelend als er kinderen bij betrokken zijn. En ze hebben er samen vier. Het goede van onze familie is dat we er voor elkaar zijn en heel veel van elkaar houden. Ik gun zowel Kim als Kanye het allerbeste en wil vooral dat de kinderen gelukkig zijn, dat is het doel." Ze voegde eraan toe dat waarschijnlijk elke moeder dit voor haar kind zou wensen.

Keeping Up With The Kardashians scheiding Kim en Kanye

Er werd ook aan Kris gevraagd of de scheiding een rol gaat spelen in het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians, dat net van start is gegaan. "Ik heb geen idee wat er uiteindelijk te zien is, we zijn pas net begonnen met uitzenden. Ik denk dat er wel iets over te zien zal zijn, maar het is en blijft natuurlijk een privézaak. Kim wil dit oplossen met haar eigen familie. Wanneer ze er klaar voor is, zal ze dat wellicht ook publiekelijk doen."

Scheiding Kim Kardashian en Kanye West

Er gingen al eerder geruchten, maar in februari werd het officieel bekend dat het sprookje tussen Kim en Kanye over en uit is. Verschillende bronnen vermelden aan TMZ dat verschillende levensstijlen en politieke opvattingen de reden vormen dat Kim en Kanye uit elkaar zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs