Hailey Bieber heeft spijt van deze tatoeage op haar hand

Het model liet de tattoo zetten op haar achttiende

premiere of youtube originals' "justin bieber seasons"   arrivals
Steve GranitzGetty Images

Terwijl Justin Bieber grotere en meer zichtbare tatoeages heeft, heeft zijn vrouw Hailey Bieber ook behoorlijk wat permanente plakplaatjes op haar lijf staan. En daar zit er eentje bij waar Hailey tegenwoordig wat minder blij mee is. Het model onthult in een interview met ELLE US dat ze spijt heeft van één tatoeage. En ze laat weten op welke tattoo ze wél heel trots is.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hailey Bieber tattoo pistool

In haar interview met ELLE vertelt het model dat ze meer dan twintig tattoo's heeft. Met de meeste kunstwerken op haar lichaam is ze nog steeds blij, maar er is er één waarvan ze nu spijt heeft: de tattoo op haar middelvinger van een pistool. "Ik denk dat ik op mijn achttiende zoiets had van: 'Ja! Dat ziet er cool uit'," aldus Hailey in het interview. "Nu als 24-jarige zou ik dat nooit doen. Ik vind pistolen gewelddadig."

Hailey Bieber tatoeage Justin Bieber

Hailey heeft gelukkig ook tatoeages waar ze absoluut geen spijt heeft, zoals het initiaal van Justin Bieber. Op haar ringvinger staat de letter J met een ster te pronken, die ze volgens Teen Vogue liet zetten ter ere van hun huwelijk. Tatoeages op je handen vervagen al snel, zo ook die van Hailey. "En toen dacht iedereen dat ik loog over dat ik de tattoo had," vertelt ze aan ELLE. Het model liet om deze reden de letter J opnieuw zetten door de bekende tattoo artist waar vele celebs naartoe gaan voor hun tatoeages: Dr. Woo.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs