Chrissy Teigen en Kris Jenner lanceren speciale lijn met schoonmaakproducten

De momager en kookboek auteur slaan de handen ineen

a legendary christmas with john and chrissy
NBCGetty Images

Momager Kris Jenner en kookboek auteur en model Chrissy Teigen slaan de handen ineen en starten samen een business. In een hilarische video op de Instagram-pagina van het merk onthullen de twee Safely, een nieuwe lijn voor schoonmaakproducten.

Kris Jenner en Chrissy Teigen

Kris Jenner en Chrissy Teigen werken samen met Good American mede-oprichter/CEO Emma Grede aan een lijn voor schoonmaakproducten, laten ze weten aan People!. De producten, die onder de naam Safely verkocht zullen worden, zijn volgens Kris super-effectieve schoonmaakproducten op plantaardige basis.

Safely schoonmaakproducten

De lijn zal producten als handcrème, handzeep, handontsmettingsmiddel, glasreiniger, een universele reiniger en meer bevatten. Het bedrijf laat zelf weten dat Safely is "toegewijd aan clean schoonmaken met natuurlijke aroma-therapeutische geuren." De prijzen van de producten zijn nog niet bekend.

Kris Jenner en Chrissy Teigen Safely

In een hilarische video waarin het merk geïntroduceerd wordt, zien we Kris en Chrissy tijdens een brainstormsessie hun eco- en gezinsvriendelijke concept bedenken. "Ik wil mijn eigen productlijn omdat, eerlijk gezegd, iedereen er al één heeft - zelfs ik heb er al één," grapt Chrissy. Ze voegt eraan toe dat ze wel wat "extra hulp wil van de branding master Kris Jenner." Ook Kris laat weten dat ze blij is met de samenwerking met Chrissy en voegt daar een vleugje humor aan toe. "Ik hoop gewoon dat haar ideeën niet heel dom zijn," aldus Kris met een stalen gezicht in de video.

De schoonmaakproducten zijn vanaf 25 maart te koop in Amerika. Of en wanneer de producten naar Nederland komen, is nog niet bekend. Benieuwd naar de grappige video? Bekijk 'm hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs