Kim Feenstra deelt voor het eerst een foto van haar zoontje Brooklyn op Instagram

De kleine Brooklyn is nu vijf maanden oud

'being the protagonist' party hosted by l'uomo vogue 72nd venice film festival
Daniele VenturelliGetty Images

Vijf maanden geleden kreeg Kim Feenstra haar eerste kindje met haar vriend Stanley Tailor. Ze maakte het fijne nieuws bekend via Instagram. Inmiddels heeft het model voor het eerst een duidelijke foto gedeeld van haar prachtige zoon, die we je niet willen onthouden.

Kim Feenstra baby

Eerder liet Kim weten dat ze niet op een natuurlijke manier zwanger kan raken. Ze startte een ivf-traject. In mei bracht ze het goede nieuws naar buiten dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Later dat jaar liet ze via Instagram weten dat haar zoontje geboren was. "We zitten nu op een ander niveau. 16.10.2020. Een legende is gearriveerd: Brooklyn Baby Tailor," schreef het model onder de foto. Inmiddels is het alweer vijf maanden geleden dat zij en haar vriend Stanley kersverse ouders werden. Het model was voorheen wat terughoudend met het delen van foto's van haar kindje. Tot nu.

Kim Feenstra zoon Brooklyn

Voor het eerst deelt Kim een foto van zoon Brooklyn op Instagram met daarbij een gedicht over de vijf maanden die zijn verstreken. Zo vertelt ze dat haar leven mooier en avontuurlijker is en dat haar zoon elke dag sterker en wijzer wordt. Ze eindigt de tekst met de mooie woorden: "Vijf maanden. Het gaat zo snel. Voor altijd ben jij ons grootste liefde, zijn je vader en ik twee andere mensen geworden, zijn wij gegroeid en hebben wij andere prioriteiten en toekomstidealen. Ben jij onze nummer 1. En dit heb jij bereikt, in slechts vijf maanden. Ik hou van jou." Bekijk de zoete foto hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs