Zo gaat het nu met zangeres Jamelia

Het is alweer zeventien jaar (!) geleden dat Jamelia doorbrak met het nummer Superstar

jamelia superstar
Bauer-GriffinGetty Images

Sinds mijn huisgenoten en ik in de weekenden Singstar verslijten (corona made us do it), galmt er op vrijdagavond niet alleen Sophie Ellis-Bextor en Natasha Bedingfield door de speakers, maar verblijden we onze buren ook met onze vertolking van een andere Britse zangeres: Jamelia Davis. De zangeres brak door met haar wereldhit Superstar, die op de dag van vandaag nog steeds voor een goede sfeer op een feestje zorgt. Hoog tijd om te onderzoeken hoe het nu, zeventien jaar na het uitbrengen van Superstar, met de zangeres gaat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jamelia Davis

Het mag dan wel zeventien jaar geleden zijn dat Jamelia doorbrak met het nummer Superstar, de hit is na al die jaren nog steeds ongekend populair. Tijdens wat research naar de inmiddels veertigjarige zangeres, herontdek ik ook haar andere nummer Thank You. Minder populair dan Superstar, maar nog steeds een favoriet.

Superstar van Jamelia

Verder dan deze twee hits kom ik niet. En dat is ook niet heel gek. Tussen 2004 en 2006 scoorde ze zes hits in de Nederlandse Top40, maar daarna bleef het vooral erg stil rondom Jamelia. Na af en toe een tv-optreden hier en daar, verdween Jamelia steeds meer uit de spotlights. Inmiddels heeft ze een eigen lifestylewebsite, waarvoor ze onder andere ook podcasts en tutorials maakt.

Jamelia nu

Ook gaf ze in een interview twee jaar geleden aan met depressies te kampen. "Soms is de grootste overwinning van de dag om überhaupt uit bed te kunnen komen," vertelde ze in 2019 aan Birmingham Live. De depressies begonnen nadat Jamelia en haar ex-man uit elkaar gingen. "Je komt er niet vanaf. Je bent je alleen maar bewust wat de triggers zijn."

Zo ziet Jamelia er nu uit:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs