High School Musical-actrice Ashley Tisdale bevallen van dochter

Ashley Tisdale beviel afgelopen dinsdag van haar eerste kindje

It's a girl! High School Musical-actrice Ashley Tisdale is bevallen van een dochter, zo heeft ze gisteren bekendgemaakt op social media.

Ashley Tisdale zwangerschap

Ashley Tisdale en haar man Christopher French kondigden in september de zwangerschap van hun eerste kindje aan op Instagram. Op de foto is het koppel in het wit gekleed en is de babybuik van de 35-jarige actrice goed te zien. De pregnancy announcement werd miljoenen keer geliket. Ook reageerde collega en vriendin Vanessa Hudgens met de lieve woorden: "Dit is het schattigste ooit!", en liet ook Haylie Duff van zich horen. "Hier zit ik al zo lang op te wachten," reageerde de oudere zus van Hilary Duff.

Lichaam tijdens zwangerschap

Tijdens haar zwangerschap schreef Ashley een blogpost op haar website Frenshe , waarin ze openhartig sprak over de relatie met haar lichaam tijdens de zwangerschap. Zo liet ze weten het soms best moeilijk te vinden om zichzelf mooi te vinden. Ook opmerkingen over de grootte van haar buik deden haar soms meer dan ze zelf wilde.

"De verandering van je lichaam kan best zwaar zijn. Maar ik blijf tegen mezelf zeggen dat ik mijn lichaam mooi vind, want je krijgt er zoveel voor terug. Het creëert een prachtig wonder. Ik moet het soms even van me afzetten en waarderen dat mijn lichaam zoiets bijzonders kan."

Ashley Tisdale bevallen

Inmiddels zit het lange wachten erop voor Ashley Tisdale en Christopher French. De twee verwelkomden hun dochter op dinsdag 23 maart, zo laat de High School Musical-actrice bij de foto van haar newborn weten. Ook de naam maakt Ashley Tisdale aan haar fans bekend. Zo luistert het dochtertje van Ashley en Christopher naar de naam: Jupiter Iris French. Op de foto krijgen fans overigens alleen het handje van de baby te zien. Bekijk de bijzondere foto hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs