Wie is Jaimie Vaes, de verloofde van Lil' Kleine, eigenijk?

Glamour ging op onderzoek uit

Wie Jaimie Vaes zegt, denkt al gauw aan rapper Lil' Kleine. Sinds een aantal weken geeft de 31-jarige Vaes een exclusief inkijkje in haar luxeleven, het reilen en zeilen in huize Vaes-Scholten, house hunting in Dubai én de weg naar haar extravagante bruiloft op Ibiza in haar realityserie Jaimie: In the Vaes Lane. Daarnaast zien we ook een aantal bekende gezichten uit haar inner circle voorbijkomen, onder wie Estelle Cruijff en Koen Kardashian. “Ik denk dat mensen denken dat mijn leven veel meer glamour is dat het eigenlijk inhoudt,” zegt ze in één van de confessionals van haar realityserie die anders doet vermoeden. Maar wie is Jaimie Vaes eigenlijk? Glamour ging op onderzoek uit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie is Jaimie Vaes?

Jaimie Joanne Vaes werd op 17 augustus 1989 geboren in Den Haag. Ze studeerde Fashion Styling en Design aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam. Waarna ze bijkluste als styliste. Op de set van één van haar klussen ontmoette Jaimie, die toentertijd twintig jaar was, de destijds 15-jarige Lil’ Kleine. Hoewel de twee elkaar dus al veel langer kennen, vormen ze pas sinds 2017 pas een setje. Toen de twee eenmaal official waren, nam Jaimie de volledige styling op zich voor zijn tour en werd ze het creatieve brein achter ‘JORIK’, de kledinglijn van Lil’ kleine.

Naast haar stylingjobs had ze ook al kleine presentatieklusjes te pakken; in 2012 had ze al haar eigen serie Styled By The Stars op YouTube. In deze serie ging Jaimie shoppen met een BN'er. Voor ze zwanger raakte van haar zoon Lío was Jaimie ook samen met haar bestie Koen Kardashian te zien als hosts van de Benelux-versie van ‘Just Tattoo Of Us’ dat wekelijks te zien was op MTV. Ook was ze één van de bekende moeders in de serie Vier handen op één buik. Deze serie volgt jonge aanstaande moeders die gedurende hun zwangerschap en bevalling worden bijgestaan door een bekende moeder.

Jaimie Vaes realityserie

Hoewel Jaimie zich lange tijd meer op de achtergrond hield, laat ze nu meer van zichzelf zien in haar realityserie. Lil' Kleine schittert daarentegen het overgrote deel in afwezigheid. "Hij vindt het leuk voor me dat ik een eigen realityserie heb en steunt me daarin, maar hij liet ook meteen weten dat hij niet op de voorgrond hoefde te treden. Hij heeft dan ook geen prominente rol," vertelt ze in een interview met NU.nl.

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine bruiloft

Jaimie werd tweeënhalf jaar geleden ten huwelijk gevraagd door Lil’ Kleine, die in het dagelijks leven luistert naar de naam Jorik Scholten. Door haar zwangerschap werd de datum verplaatst en nu is het corona die roet in het eten gooit. Maar, als we uit mogen gaan van wat we in de realityserie zien, geven ze in juni dit jaar hun jawoord. "Door corona is het wel moeilijk om ‘spannende’ dingen te laten zien in de serie. Gelukkig kan ik de hele planning van de bruiloft laten zien en zijn Jorik, Lío en ik twee maanden in Dubai geweest. Toen ging de cameraploeg ook gewoon mee," laat ze weten aan het AD.

Zoon van Jaimie Vaes en Lil’ Kleine

Een jaar na hun verloving werd hun liefde in september 2019 bezegeld met een zoon, Lío Zion Vaes Scholten. Over het kersverse moederschap vertelde Jaimie eerder aan Glamour: “Ik dacht echt: is dit het nou? Waarom geniet ik hier niet van zoals ik zou moeten doen? Na een maand was ik echt oververmoeid en kreeg borstontsteking. En Jor was maar aan het werk." Jaimie vertelt in het interview dat er veel op haar afkwam. "Ik wist natuurlijk wel dat het zwaar ging worden, maar dat het zó’n impact zou hebben: ik had geen idee. Het was zo wennen dat ik me bijna schuldig voelde."

De komst van Lío was niet helemaal gepland. Jaimie was net begonnen als presentatrice bij MTV en timmerde aan de weg van haar carrière. Dat kwam even on hold te staan. "Ik moet eerlijk zeggen dat wij een ouderwets huishouden hebben, waarbij papa werkt en mama zorgt. Ik denk dat als Lío straks ouder is en er iets meer interactie is, Jorik zeker een dag vrij zal gaan nemen om voor hem te zorgen. Hij is nu al een superlieve papa hè, begrijp me niet verkeerd."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs