Demi Lovato open over seksualiteit: "Ik ben panseksueel en ik ben er trots op"

"Het heeft lang geduurd voordat ik er eerlijk voor uit durfde te komen"

build series presents demi lovato and joe manganiello discussing smurfs the lost village
Mike PontGetty Images

Demi Lovato vertelt in een aflevering van The Joe Rogan Experience podcast openhartig over haar seksuele geaardheid. De zangeres laat weten helemaal in balans te zijn met haar seksualiteit en dat ze zich bevrijd voelt door eindelijk te kunnen zeggen waar haar voorkeur ligt.

Demi Lovato panseksueel

De zangeres was eerst terughoudend vanwege haar religieuze opvoeding, maar is nu trots om deel uit te maken van de LGBTQIA+-gemeenschap. In de podcast van The Joe Rogan Experience vertelt Demi: "Ik ben panseksueel, Ik houd van mensen, zowel vrouwen als mannen. Het gaat mij erom dat ik een goed gevoel bij iemand krijg en dat kan dus iedereen zijn. Ik ben er trots op om tot de LGBTQIA+-gemeenschap te behoren en daar nu eerlijk voor uit te kunnen komen. Dit heeft best wel lang geduurd."

De zangeres is opgegroeid in een christelijk gezin uit Texas. "Het is daar toch meer het standaard 'man/vrouw' plaatje, trouwen en kinderen krijgen. Mede daardoor heb ik mezelf zolang afgesloten voor de persoon die ik eigenlijk ben, maar niet durfde te zijn," laat Demi weten in de podcast.

Demi Lovato over Max Ehrich

De zangeres sprak ook open over hoe haar verloving met Max Ehrich stukliep. "Ik was vorig jaar verloofd met een man. Ik dacht destijds dat ik nu getrouwd zou zijn, misschien al zwanger, en dat is niet het geval," aldus Demi. Eerder dit jaar vertelde ze aan Glamour hoe haar verloving met Max een eyeopener was als het gaat om haar besef van hoe queer ze echt is.

Demi Lovato kinderwens

De 28-jarige vertelt ook over haar kinderwens. Ze is ervan overtuigd dat ze kinderen gaat adopteren. "Ik weet niet of ik uiteindelijk met een man eindig en op die manier dus zwanger zou kunnen raken. Het is nu allemaal nog heel open voor mij, ik heb net vrede gemaakt met het feit dat ik hier zo openlijk over spreek. Dat is al een hele overwinning, dus we zullen zien wat de toekomst in de petto heeft."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs