Britney Spears reageert voor het eerst op spraakmakende documentaire

"Ik ben altijd zo bekritiseerd, beledigd en beschaamd door de media"

Het is bijna twee maanden geleden dat de veelbesproken documentaire Framing Britney Spears, over de carrière van Britney Spears, uitkwam. In een bericht op Instagram spreekt Britney zich voor het eerst uit over de docu. De zangeres vertelt dat ze niet de hele documentaire heeft gekeken, maar erg verdrietig werd van de stukjes die ze wel gezien heeft.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Britney Spears reactie

"Ik vond de manier waarop ze me lieten zien gênant. Ik heb twee weken gehuild en ik huil er af en toe nog steeds om," vertelt de zangers. "Ik geef mezelf al mijn hele leven bloot door op te treden voor een publiek. Er is veel kracht en vertrouwen nodig om je echt kwetsbaar op te stellen. Ik ben altijd zo bekritiseerd, beledigd en beschaamd door de media. En dat gebeurt tot op de dag van vandaag nog steeds."

Britney Spears dansen

De zangeres plaatst bij het bericht een video, waarin ze uitbundig aan het dansen is op het nummer Crazy van Aerosmith. "Voor mijn gemoedstoestand moet ik elke avond dansen, om me weer wild en mens te voelen", schrijft Britney. "Ik word er gelukkig van om elke dag te dansen. Ik ben niet perfect, perfect is saai. Ik ben hier om meer vriendelijkheid te verspreiden."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs