Monica Geuze klapt uit de school over complicaties na borstvergroting

"Mijn borstimplantaten draaiden als ik voorover of opzij leunde"

Het nieuwe en tweede boek van Monica Geuze, Unreleased, ligt sinds deze week in de winkel. Dit keer geen biografie maar een boek vol ongefilterde en nog nooit eerder gepubliceerde foto's. En dat is niet het enige. In het boek doet de vlogster ook een aantal onthullingen over haar eigen onzekerheden. Zo laat ze voor het eerst weten een paar jaar geleden onder het mes te zijn gegaan voor een borstvergroting. En dat ging niet zoals gepland.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Monica Geuze Unreleased

Dat een cosmetische ingreep lang niet altijd zonder risico's is, heeft Monica Geuze aan den lijve ondervonden. Voordat ze ontdekte in verwachting te zijn van dochter Zara-Lizzy, ging de vlogster onder het mes voor een borstvergroting. Iets waarover ze lang getwijfeld heeft, zo laat ze weten in Unreleased.

Na jarenlang onzeker te zijn over haar borsten en veel gesprekken met artsen te hebben gevoerd, besloot Monica Geuze toch een afspraak te maken voor een borstvergroting. Niet wetende dat haar borsten er mede door de zwangerschap uiteindelijk heel anders uit gingen zien. Na haar bevalling gingen haar borsten een heel eigen leven leiden, zo vertelt ze.

Monica Geuze borstvergroting

Niet alleen bleef er veel loshangend vel over, ook ging het met de borstimplantaten goed mis. "De huid rondom mijn borsten was dusdanig opgerekt dat mijn implantaten gewoon draaiden als ik voorover of opzij leunde," vertelt ze in Unreleased. Dat is niet alleen onwennig en pijnlijk, maar ook nog eens gevaarlijk, waardoor Monica opnieuw onder het mes moest.

Het verhaal van Monica is een eye-opener voor iedereen die een cosmetische ingreep overweegt. Ook een borstvergroting is lang niet altijd zonder gevaar of complicaties. Laat je dus altijd goed informeren en klop aan bij meerdere artsen, voordat je besluit zo'n ingrijpende operatie te ondergaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs