Kendall Jenner verlaat haar huis na inbraak en doodsbedreiging

Het incident van het afgelopen weekend was de druppel

Kendall Jenner heeft het gehad met haar huis in Beverly Hills. Ze voelt zich er niet veilig, vanwege alle indringers, stalkers en doodsbedreigingen. Ondanks dat haar beveiligingsteam is uitgebreid, heeft het model afgelopen week twee keer te maken gehad met vreemden die haar veiligheid in gevaar brachten. Volgens TMZ is dit de druppel en heeft ze het huis verlaten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kendall Jenner inbrekers

Kendall werd in de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een naakte man. Hij was haar tuin ingedrongen en probeerde een duik te nemen in haar zwembad. Enkele dagen eerder kreeg het model al te horen dat er door de politie een man is opgepakt die van plan zou zijn geweest om het model dood te schieten en daarna zelfmoord te plegen. De man zit momenteel vast. Wanneer hij weer vrijkomt is nog niet bekend. Wel heeft ze al een contactverbod voor de man aangevraagd bij de rechtbank - dat ze kreeg toegewezen. Kendall is niet de enige van de Jenner-Kardashian familie die wordt lastiggevallen. Eerder deze maand probeerde een man het huis van Kim Kardashian binnen te dringen. Hij deed zich in de gated community voor als haar (ex-)man.

Kendall Jenner verhuizen

Dat Kendall klaar is met de indringers, stalkers en doodsbedreigingen is duidelijk. TMZ laat weten dat het incident van afgelopen zondag de druppel was die de emmer deed overlopen. Niet alleen heeft het model de beveiliging rond haar huis flink aangescherpt, ze heeft haar huis verlaten. Ze is verhuisd naar een veilige locatie met gewapende beveiliging. Kendall heeft vooralsnog geen plannen om terug te keren naar het huis. Het is nog onduidelijk of ze zal beslissen om het huis te verkopen. De Kardashian-familie heeft zich nog niet uitgesproken over de incidenten van de afgelopen week.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs