Chrishell Stause denkt dat Britney Spears haar eigen Instagram-account niet beheert

"Ik geloof niet dat Britney mijn reactie zou verwijderen"

celebrity sightings in los angeles october 28, 2020
fupp/Bauer-GriffinGetty Images

Eerder deze week plaatste Britney Spears voor het eerst een bericht op haar Instagram-account over de veelbesproken documentaire Framing Britney Spears. Selling Sunset-ster Chrishell Stause is sceptisch over het bericht - ze denkt dat Britney haar eigen Instagram-account niet beheert en dat iemand anders die reactie geschreven heeft.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Britney Spears Instagram

Op 30 maart kregen we voor het eerst een reactie omtrent de docu van Britney herself. De zangeres liet op haar Instagram weten dat ze de documentaire niet helemaal heeft gekeken, maar erg verdrietig werd van de stukjes die ze wel heeft gezien. Ook laat ze weten dat ze positief wil blijven en gelukkig wordt van dansen. Klinkt als Britney, of toch niet? Britney Spears-fan en Selling Sunset-ster Chrishell Stause is er in ieder geval niet zo zeker van. Op haar Instagram Story laat de actrice weten dat ze ervan overtuigd is dat Britney niet haar eigen Instagram posts schrijft.

Chrishell Stause over Britney Spears

"In plaats van je te zien dansen, kunnen we de volgende keer een video krijgen waarop we zien dat je je eigen berichten typt? Ik wil geloven dat jij het bent die voor zichzelf spreekt, maar ik ben sceptisch. We love you," schrijft Chrishell. Niet veel later wordt haar bericht verwijderd door degene die Britney's account beheert. Volgens Chrishell betekent dit maar één ding: haar vermoeden is bevestigd. "Ik geloof niet dat ze haar berichten zelf schrijft en ik geloof ook niet dat ze mijn commentaar eronder verwijderde," laat Chrishell weten op haar Instagram Stories. Ze deelt een screenshot van haar reactie, die een fan heeft weten te maken vóór het verwijderd werd. "Ik zal blij zijn als mijn ongelijk bewezen wordt, want ik wil gewoon dat ze voor zichzelf kan spreken! #FreeBritney."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs