Zwangere Robin Martens showt groeiende babybuik met fotoshoot

De actrice onthult ook gelijk hoelang ze al in verwachting is

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor Robin Martens. De actrice maakte in januari bekend in blijde verwachting te zijn. Inmiddels is de voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice een heel eind op weg en deelt ze op social media prachtige foto's van haar babybuik.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Robin Martens zwanger

Het is voor de actrice en haar vriend Benjamin (artiestennaam Benjamin Bk) hun eerste kindje. De twee kregen in het najaar van 2019 een relatie. De eerste zes maanden hield Robin haar nieuwe liefde geheim voor de media. Na een halfjaar kon ze het niet langer stilhouden en mocht iedereen van hun relatie weten.

Ruim anderhalf jaar later wordt het liefdesgeluk van Robin en Benjamin bezegeld met de komst van hun eerste baby. "Ik ben zwanger. Ik dank God voor dit wonder. En ik bedank ook jou, mijn liefde Benjamin," zo schreef de 29-jarige in januari bij de zwangerschapsaankondiging op Instagram.

Robin Martens babybuik

Inmiddels is Robin Martens al ruim over de helft van haar zwangerschap. Op Instagram laat ze met een prachtige zwangerschapsfotoshoot weten alweer een half jaar zwanger te zijn. "Ik ben nu zes maanden zwanger. Dat kun je ook wel zien aan het buikje," schrijft ze bij de foto waarop ze haar babybuik showt.

Robin Martens baby geslacht

Over ongeveer drie maanden mogen Robin en Benjamin dus eindelijk hun kleintje verwelkomen. Het geslacht van de baby? Ook dat deelde de actrice afgelopen maand met haar followers. Middels een roze ballon liet Robin weten een meisje a.k.a. een 'mini me' te verwachten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs