Zo gaat het nu met The Olsen Twins: Mary-Kate en Ashley Olsen

De tweeling stopte in 2012 met acteren

Ze begonnen hun carrière op piepjonge leeftijd in Full House, en waren daarna in de ene na de andere film te zien. Mary-Kate en Ashley Olsen (34), ook wel The Olsen Twins genoemd, waren sinds kinds af aan al wereldberoemd. Negen jaar geleden besloten de tweelingzussen hun acteercarrière aan de wilgen te hangen en bleven ze sindsdien behoorlijk onder de radar. Hoog tijd om te checken hoe het nu met de ooit zo populaire zussen gaat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Olsen Twins

Van Our Lips Are Sealed tot aan New York Minute: de Olsen-zusjes hebben veel films op hun cv staan. Toch vonden ze het in 2012 genoeg en stopten Mary-Kate en Ashley Olsen met acteren. Ondanks dat The Olsen Twins hun hele leven niet meer hoeven te werken, besloten ze met hun verdiensten een nieuw modemerk uit de grond te stampen.

The Row werd in 2006 al opgericht, maar kreeg na het stoppen met acteren de volle focus. Waar de eerste winkel van The Row in Los Angeles werd geopend, volgde er al snel een winkel in New York City. Inmiddels is The Row zowel online te koop als in 164 winkels in 37 verschillende landen. Qua prijzen valt hun merk in het duurdere segment en moet je voor een item diep in de buidel tasten.

Mary-Kate en Ashley Olsen nu

Doordat Mary-Kate en Ashley stopten met acteren, verdwenen ze voor een groot gedeelte uit de schijnwerpers. Ook zijn beide zusjes niet op social media te vinden. Wel verschijnen ze jaarlijks bij het MET Gala in New York en worden ze regelmatig door de paparazzi in New York gespot, waar het hoofdkantoor van hun modemerk is.

Waarmee ze nog wel regelmatig in de media verschijnen? Hun liefdesleven. Waar Ashley al een tijdje gelukkig lijkt te zijn met kunstenaar Louis Eisner, zag Mary-Kate haar huwelijk met Olivier Sarkozy in 2020 na vijf jaar huwelijk stranden. Het gevolg: een pittige vechtscheiding waar er onder andere flink geruzied werd over hun peperdure appartement in New York. Uiteindelijk zijn de twee acht maanden na de aanvraag voor een spoedscheiding (die vanuit Mary-Kate kwam) gescheiden.

Zo zien The Olsen Twins er nu uit:

new york, new york   may 06 mary kate olsen and ashley olsen attend the 2019 met gala celebrating camp notes on fashion at metropolitan museum of art on may 06, 2019 in new york city photo by matt winkelmeyermg19getty images for the met museumvogue
Mary-Kate en Ashley Olsen
Matt Winkelmeyer/MG19Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs