Prins Harry en Meghan Markle maken eerste docuserie voor Netflix

"Ik ben ontzettend enthousiast over wat ons te wachten staat," laat Harry weten

De kogel is door de kerk: de allereerste serie uit de koker van prins Harry en Meghan Markle op Netflix is een feit. Het gaat niet om een spannende dramaserie of een angstaanjagende thriller, maar om een prachtige docuserie over iets wat het stel nauw aan het hart gaat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prins Harry en Meghan Markle Netflix

Het is ruim een half jaar geleden dat Harry en Meghan een miljoenendeal sloten met Netflix. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de eerste productie en nu is het hoge woord eruit. Het bedrijf van Harry en Meghan, Archewell Productions, komt met hun eerste serie, genaamd: Heart of Invictus.

In de docuserie komen verschillende deelnemers van de Invictus Games, een internationaal sportevenement voor militairen en veteranen, die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt in het leger, aan het woord. Prins Harry is diegene die Invictus Games in 2014 bedacht, waardoor de docuserie een logisch vervolg is.

Invictus Games

In een statement aan Deadline vertelt de prins enthousiast over het nieuwste project van hem en Meghan. "Sinds de allereerste Invictus Games in 2014 wisten we al dat elke speler een eigen bijdrage zou leveren op het vlak van vastberadenheid, veerkracht en het oplossen van problemen."

Wanneer de docuserie precies op Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend. Wel laat de Britse prins weten dat het de moeite waard is om te kijken. "Ik ben ontzettend enthousiast over wat ons te wachten staat en ik ben daarnaast ook nog eens erg trots op de gemeenschap rond Invictus," aldus prins Harry.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs