Monica Geuze bevestigt seizoen 2 van realityserie Like Monica op Videoland

En we hoeven nog maar heel even geduld te hebben

Monica Geuze is on a roll. Eind vorige maand bracht ze haar tweede boek Unreleased uit, en nu bevestigt ze op Instagram dat er nog een leuk project op de planning staat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tweede seizoen Like Monica

Ondanks de coronacrisis zit de vlogger niet stil. Naast een tweede boek, de opnames van het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave deze zomer en het verbouwen van haar pas gekochte huis in Amsterdam, zijn ook de opnames van een tweede seizoen van Like Monica weer van start gegaan. Zo bevestigt Monica Geuze via Instagram.

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Like Monica op Videoland komt. Wel laat de 26-jarige met de woorden "Binnenkort bij Videoland" weten dat het niet heel lang meer duurt. In het nieuwe seizoen zal de verbouwing van Monica's nieuwe huis ongetwijfeld centraal staan.

Monica Geuze huis

Zo liet ze onlangs in haar vlog en op social media weten dat ze samen met haar grote liefde Robbert Kroese een nieuw huis in Amsterdam heeft gekocht. De twee zijn van plan het pand flink te gaan verbouwen, wat voor genoeg content voor het nieuwe seizoen zal zorgen. In het eerste seizoen gaf Monica een uniek kijkje in haar leven, zoals we die niet in haar vlogs te zien krijgen. Zo kreeg de kijker voor het eerst nieuwe liefde Robbert te zijn, maar vertelde Monica ook openhartig over de breuk met Lars Veldwijk, de vader van hun tweejarige dochter Zara-Lizzy.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs