Khloé Kardashian reageert op ophef na per ongeluk geplaatste foto

Haar team probeert met man en macht de foto van het internet te halen

Het is absoluut geen geheim dat er bij de foto's van de Kardashians gebruik wordt gemaakt van een flink staaltje fotoshop. De assistente van Khloé Kardashian was deze memo echter vergeten, en postte een onbewerkte foto van de realityster op social media. Met grote gevolgen. Het team van de Kardashian-telg probeert de bikinifoto nu met man en macht van het internet te halen. Op Instagram legt Khloé Kardashian de reden hiervan uit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Khloé Kardashian foto

Volgens een woordvoerder van de familie gaat het hier om een privéfoto die nooit op social media terecht had mogen komen. "De foto van Khloé is genomen tijdens een besloten familiebijeenkomst en per ongeluk op sociale media gepost door een assistent. Khloé ziet er prachtig uit maar als eigenaar van de rechten mag zij besluiten dat een beeld dat niet bedoeld was voor publicatie, offline moet worden gehaald."

Khloé heeft inmiddels zelf op alle ophef rondom de verwijderde foto gereageerd. Zo laat ze weten dat de vele kritiek die ze de afgelopen jaren op haar lichaam heeft gekregen, ervoor heeft gezorgd dat ze nog altijd haar onzekerheden heeft. "Het is bijna niet te doen om te voldoen aan de standaarden die het publiek voor mij heeft gecreëerd," schrijft Khloé.

Khloé Kardashian onzekerheden

"Al meer dan tien jaar worden mijn foto's compleet geanalyseerd, word ik om elk klein dingetje belachelijk gemaakt en word ik er dagelijks aan herinnerd. Wanneer ik de kritiek gebruik als motivatie en ook anderen help met dezelfde problemen, krijg ik te horen dat ik dit lichaam niet aan hard werken te danken heb, maar ervoor betaald zou hebben," vervolgt de Kardashian-telg.

Khloé Kardashian maakt met het bericht duidelijk dat niemand voor haar mag bepalen welke foto's van haar wel of niet op social media mogen verschijnen. En daar heeft ze natuurlijk helemaal gelijk in. Daar moet wel bij gezegd worden dat we ook zonder goede belichting en likje fotoshop goed zijn zoals we zijn.

Bekijk het hele bericht hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs