'Regé-Jean Page niet gecast in de science fiction-serie Krypton vanwege zijn huidskleur'

De acteur reageert zelf op de geruchten

Dat acteur Regé-Jean Page enorm populair is geworden door zijn rol als The Duke of Hastings in de populaire serie Bridgerton is niet te ontkennen. Het was dan ook een schrok voor vele fans toen deze week bekend werd gemaakt dat Regé-Jean Page niet in seizoen 2 van Bridgerton verschijnt. Waar hij ook niet te zien is? In de Super-man serie Krypton. De acteur werd namelijk niet gekozen vanwege zijn huidskleur.

Regé-Jean Page Krypton

De Bridgerton-ster Regé-Jean Page deed vóór zijn doorbraak in Bridgerton auditie voor de rol van Superman's grootvader, Seg-El. Op het eerste oog leken de makers van Krypton enthousiast over 'het doen van een niet-traditionele casting'. Later kreeg Regé-Jean te horen dat hij de rol toch niet zou krijgen. The Hollywood Reporter laat weten dat verschillende bronnen beweren dat Geoff Johns, de leidinggevende die toezicht hield op Krypton, de casting van Rége-Jean afkeurde omdat hij vond dat Superman geen zwarte grootvader kon hebben. Dezelfde bronnen vertellen aan The Hollywood Reporter dat de makers wilden dat de fictieve superheld Adam Strange een LGBTQ+-personage zou worden, maar ook dat idee zou Geoff hebben afgewezen.

Regé-Jean reactie Krypton

Zonder de serie Krypton specifiek te noemen, reageert Regé-Jean op de geruchten via zijn Twitter-account. "Lezen over deze conversaties doet nu niet minder pijn dan het toen deed. De verklaringen zijn nog pijnlijker, om eerlijk te zijn. Maar ik blijf mijn ding doen," aldus de acteur.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs