Zien: Monica Geuze geeft een rondleiding door haar nieuwe huis

De vlogger laat met trots haar nieuwe woning zien

Monica Geuze gaat haar huis in Vinkeveen deze zomer verlaten. De vlogger verhuist na jaren weer terug naar Amsterdam, waar ze samen met haar grote liefde Robbert Kroese een huis heeft gekocht. In haar nieuwste vlog geeft de 26-jarige haar volgers alvast een sneak peek van haar nieuwe stulpje.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Monica Geuze nieuw huis

Na maandenlang huizen bezichtigen is het Monica en Robbert eindelijk gelukt om hun droomhuis te kunnen kopen. Het gaat om een prachtig pand midden in Amsterdam. Door de grote verbouwing die op de agenda staat, kan het stel er samen met dochter Zara-Lizzy pas deze zomer in.

Desalniettemin neemt Monica haar volgers graag mee in het verbouwingsproces en laat ze in haar nieuwste vlog de huidige status van het pand zien. En we moeten zeggen: dat is behoorlijk jaloersmakend. Niet alleen beschikt het huis over meerdere kamers en badkamers, ook heeft het pand een eigen tuin. En iedereen die in Amsterdam woont, weet dat een huis met tuin hier nogal zeldzaam is.

Like Monica seizoen 2

Monica geeft in de vlog een hele rondleiding in het huis en laat weten dat er nog het en en ander veranderd wordt. Zo worden de keuken en badkamers eerst compleet gesloopt en pakken ze ook hun eigen slaapkamer en die van Zara-Lizzy de komende tijd flink aan.

De verbouwing zal ongetwijfeld een grote rol in het tweede seizoen van de realityserie Like Monica op Videoland krijgen. Monica kondigde het tweede seizoen deze week aan op Instagram. In de serie neemt Monica haar fans mee op een net iets andere manier dan in haar vlogs. Hoewel de exacte releasedatum van het nieuwe seizoen van Like Monica nog niet bekend is, laat de vlogger weten dat dit waarschijnlijk in juni te zien zal zijn.

Bekijk hieronder de eerste beelden van het nieuwe huis.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs