Travis Barker maakt zijn liefde voor Kourtney Kardashian permanent met een tatoeage

Dat laat meteen zien hoe serieus de romance tussen de twee is

Het ziet ernaar uit dat Kourtney’s Kardashian’s vriend Travis Barker een blijvertje is. De twee werden in februari voor het eerst hand in hand gespot. Een bron liet aan People weten dat ze al jaren goed bevriend zijn met elkaar, maar dat het recent is uitgebloeid tot een romance. En de relatie blijkt nu vrij serieus te zijn: Travis heeft een tattoo voor Kourtney laten zetten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kourtney Kardashian Travis Barker relatie

Terwijl we in de beelden van het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians zagen dat de Kardashian-familie hoopvol is dat Kourtney Kardashian en Scott Disick weer bij elkaar komen, laat een bron aan ET weten dat ze haar nieuwe romance steunen.

Travis en Kourtney werden in januari al romantisch met elkaar gelinkt. Sindsdien gaat het goed met de twee. "Dit is het gelukkigste dat Kourtney in tijden is geweest en haar familie is dolblij voor haar," zegt de bron. "De kinderen van Kourtney en Travis kunnen het goed met elkaar vinden en hebben allemaal de leukste tijd samen. Kourtney probeert hun relatie zo privé mogelijk te houden op social media, maar ze zijn allebei super into elkaar en schattig samen."

Travis Barker tatoeage Kourtney Kardashian

Een bron vertelt aan ET dat "Kourtney en Travis veel serieuzer zijn geworden." Eerder deze week werd de Blink-182 drummer zelfs gespot met een kersverse tatoeage op zijn borst: de naam van Kourtney. De nieuwe tattoo is te zien op People. Uit de Instagrampagina van Travis blijkt dat het koppel momenteel op skivakantie is met familie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs