Zoveel geld zou Regé-Jean Page betaald krijgen in Bridgerton seizoen 2

En hij sloeg het aanbod nog stééds af?!

Nadat bekend werd dat Regé-Jean Page niet te zien zal zijn in Bridgerton seizoen 2, hoopten veel fans dat de acteur tóch nog in de serie te zien is. Maar helaas, volgens The Hollywood Reporter zit deze kans er niet in. Wat blijkt? De makers wilden 'Simon Basset' (a.k.a. The Duke of Hastings) uitnodigen voor een gastrol in het tweede seizoen, voor een mooi bedrag. Regé-Jean Page heeft deze deal echter afgeslagen.

Regé-Jean Page Bridgerton seizoen 2

Volgens The Hollywood Reporter werd Regé-Jean gevraagd om terug te keren in het tweede seizoen van Bridgerton. Ditmaal als gastheer voor drie tot vijf afleveren in de serie. Er werd hem ruim 42 duizend (!) euro per aflevering aangeboden. Toch wijst Regé-Jean het aanbod af, en dat om verschillende redenen. Zo vindt de acteur dat The Duke's tijd in de serie altijd al beperkt had moeten zijn. In feite verschuift de focus in seizoen twee volledig naar Anthony Bridgerton.

Regé-Jean Page nieuwe films

Ook zou een comback in het tweede seizoen niet in zijn huidige schema passen. De 31-jarige acteur heeft momenteel een hoop andere projecten lopen. Regé-Jean's filmcarrière heeft een hoge vlucht genomen na zijn succes in Bridgerton. Zo heeft hij al rollen weten te bemachtigen in grote projecten zoals Netflix's The Gray Man en Paramount's Dungeons & Dragons.

Bridgerton seizoen 3

Toch nog wat goed nieuws? De bronnen van The Hollywood Reporter zeggen dat de deur open blijft voor een eventuele terugkeer van The Duke of Hastings voor een derde seizoen van Bridgerton. Fingers Crossed!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Money Talk