Macaulay Culkin en Brenda Song ouders geworden van eerste kindje

De twee wisten de zwangerschap van Brenda al die tijd onder de radar te houden

Vier jaar nadat Macaulay Culkin en Brenda Song elkaar voor het eerst ontmoetten, is hun liefde bezegeld met de komst van een kindje. De 33-jarige actrice, die onder andere bekend is van haar rol in The Suite Life of Zack and Cody, beviel vorige week maandag van een zoon. Het is voor zowel Macaulay als Brenda hun eerste kindje.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Macaulay Culkin en Brenda Song relatie

Nadat Macaulay Culkin een lange tijd een relatie had met actrice Mila Kunis en Brenda Song samen was met muzikant Trace Cyrus (inderdaad, de oudere broer van Miley en Noah Cyrus), ontmoetten Macaulay en Brenda elkaar in 2017 op de set van de film Changeland. De vonk sprong al snel over tussen de twee. Al was dit voor velen een grote verrassing. Zelfs voor goede vriend en regisseur Seth Green, die de film Changeland regisseerde. "Ik zag dit absoluut niet aankomen," zo liet hij vorig jaar aan Esquire weten.

Brenda Song zwanger

Macaulay en Brenda hielden hun relatie echter lange tijd geheim en nog steeds leven de twee acteurs een leven ver uit de schijnwerpers. Zo wisten ze zelfs Brenda's zwangerschap geheim te houden en was de komst van hun zoon een grote verrassing voor hun fans. De twee hebben het nieuws over de komst van hun zoon zelf aan de media bevestigd. De naam van de kleine is ook al bekend: Dakota.Het zoontje van Macaulay en Brenda is vernoemd naar Macaulay's zus die in 2008 kwam te overlijden als gevolg van een aanrijding door een auto.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs