Camila Mendes begint elke ochtend met deze mentale gezondheidsoefening van vijf minuten

Handig om een keer te proberen!

We kennen Camila Mendes natuurlijk allemaal als Veronica Lodge in de Netflix-serie Riverdale. In een interview met SELF vertelt de actrice over het veranderen van haar perspectief tijdens de coronaperiode. Zo laat de actrice weten dat ze elke ochtend een mentale gezondheidsoefening van vijf minuten doet om haar dag goed te starten. We want to know more!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Camila Mendes ochtendroutine

Door de coronasituatie ziet het jaar er voor Camila een stuk anders uit dan normaal. De actrice vertelt dat ze veel geleerd heeft de afgelopen periode. Het toepassen van een routine in de ochtend heeft haar veel geholpen, zo vertelt ze. "Mijn huidige ochtendroutine is heel rustgevend en maakt me enthousiast om aan mijn dag te beginnen. Als ik die routine eenmaal heb gedaan, heb ik het gevoel dat ik alles kan doen. Meestal word ik wakker, maak ik koffie en schrijf ik in mijn vijf minuten dagboek." Ook probeert de actrice elke dag te mediteren. "Telkens als ik gespannen ben en me niet kan concentreren, probeer ik tien minuten uit te trekken om te mediteren, mezelf te resetten en weer te aarden. Ik gebruik hiervoor een app, Balance."

Bol.com
Het 6 minuten dagboek
bol.com
€ 16,99

Vijf minuten journal

Een vijf minuten dagboek - klinkt interessant, maar hoe werkt het? "Het is een dagboek dat gemaakt is met vragen - elke pagina heeft ochtendvragen en avondvragen, en het duurt dus maar vijf minuten. Het zijn eenvoudige vragen, maar het zijn het soort vragen dat je onmiddellijk aan het denken zet over positieve dingen." Aha! Misschien de moeite waard om een keer uit te proberen.

Zelf Camila's mental health-tip toepassen? Je kunt zo'n journal met vragen ook in Nederland kopen. Hier duurt-ie wel zes in plaats van vijf minuten.

Dit artikel verscheen eerder op SELF.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs