Kourtney Kardashian onthult: zo werden de Kardashians gescout voor Keeping Up With The Kardashians

"Ze dachten dat het iets voor één seizoen zou worden"

Na veertien jaar gedraaid te hebben, is het einde van Keeping Up With The Kardashians dan toch echt in zicht. Twintig seizoenen lang konden we meegenieten van het dagelijkse leven van de wereldberoemde sterren. En de Kardashians zouden de Kardashians niet zijn als er niet nog een speciale extra aflevering achteraan wordt geplakt. Maar hoe is de reality-serie eigenlijk begonnen? Kourtney Kardashian doet een boekje open over de start van KUWTK.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

KUWTK het begin

Kourtney vertelt tijdens de donderdagaflevering van de Emergency Contact podcast over hoe de nu legendarische reality-serie KUWTK tot stand is gekomen. Zo liet ze weten dat het in de eerste instantie moeilijk was om een netwerk zover te krijgen om KUWTK op te starten. De reality-ster vertelt dat haar zus Kim Kardashian de eerste was die werd benaderd voor een mogelijke show. "De producer die Kim ontmoette vond haar interessant en wilde opnames met haar maken, waarop Kim zei: 'Kunnen jullie naar de winkel komen?'" Ze verwees naar Dash, de kledingwinkel die Kim samen met zus Khloé runde. "Ze kwamen naar de winkel en de vrouw zei: 'oh mijn god, jij en je zussen! Dit is het.' Dus toen begonnen we een show te maken over de zussen."

KUWTK casting

Uiteindelijk kwam er een castingdirecteur bij de familie thuis en the rest is history. Maar waarom werden de Kardashians in de eerste instantie gecast? "Ik denk dat er iets gebeurd is met Lindsay Lohan's show en dat ze opvulling nodig hadden, dus dachten ze: 'Oh, dit wordt een ding voor één seizoen'." Niets is minder waar gebleken en de serie was een regelrechte hit, wat uitliep op spin-off-series, kledinglijnen, make-upbedrijven, apps, huwelijke en scheidingen. De familie is inmiddels gezamenlijk meerdere miljarden waard en zullen - ondanks de aankondiging dat de reality-serie stopt - hun imperium zeker niet op een laag pitje zetten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs