Jennifer Lopez en Alex Rodriguez uit elkaar: ze verbreken hun verloving

De geruchten bleken dus tóch waar te zijn...

De geruchten deden al enkele maanden de ronde dat Jennifer Lopez en haar verloofde Alex Rodriguez hun relatie hadden beëindigd. Hoewel zowel J.Lo als A-Rod in eerste instantie de geruchten beiden de kop indrukten, blijkt nu dat ze toch waarheid werden. Het koppel maakte deze week bekend hun verloving officieel te beëindigen, en wel om deze redenen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez uit elkaar

Donderdagochtend gaf het koppel een statement vrij waarin ze in een gezamenlijke verklaring het nieuws bekend maakten tegenover nieuwsplatform Today. Daarin stellen e dat ze deze keuze samen hebben gemaakt.

"We hebben ons gerealiseerd dat we beter vrienden kunnen zijn en kijken ernaar uit om dat te blijven. We zullen blijven samenwerken en elkaar steunen in onze gedeelde bedrijven en projecten. We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste toe. Uit respect voor hen, is de enige andere opmerking die we willen maken dat we iedereen bedanken die vriendelijke woorden heeft gestuurd en steun heeft betuigd," luidde de verklaring.

Hoewel J.Lo nog niets heeft gedeeld over de break-up op haar eigen social media-kanalen, deelde A-Rod een liefdevolle ode aan de zangeres op Instagram Stories. Hij plaatste een video met enkele foto's van het paar en hun kinderen, vlak nadat het nieuws bekend werd gemaakt.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez relatie

Het leek één van de meest perfecte celeb koppels van het moment; J.Lo en Arod. Hoewel er begin dit jaar geruchten waren over de relatie van het paar, kondigden Jennifer Lopez en Alex Rodriguez aan dat ze "een aantal dingen doormaakten en werkten aan hun relatie." Toch deden eerder deze week weer opnieuw geruchten de ronde toen Lopez een reeks selfies deelde van de set van haar nieuwe film Shotgun Wedding waar haar verlovingsring ontbrak op de foto's.

J-Rod verloofde zich in maart 2019 op de Bahama's nadat ze twee jaar een relatie hadden. Het koppel woonde samen met hun beide kinderen; Lopez' 13-jarige tweeling Max en Emme, die ze kreeg met Marc Anthony, en de dochters van Rodriquez, de 12-jarige Ella en Natasha (16), uit A-Rods huwelijk met Cynthia Scurtis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs