Lizzo stuurt acteur Chris Evans dronken DM op Instagram

"Stuur geen DM's als je dronken bent, kinderen," luidt Lizzo's advies

Chris Evans is a lucky man. De acteur ontving onlangs een direct message op Instagram van niemand minder dan zangeres Lizzo. In een video bekent de zangeres dat ze de DM niet in nuchtere toestand stuurde, waardoor de zangeres zicht achteraf een tikkeltje schaamt voor haar berichtje. "Stuur geen DM's als je dronken bent, kinderen," luidt Lizzo's advies in een TikTok-video.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lizzo stuurt dronken DM naar Chris Evans

De één belt zijn toxic ex op tijdens een dronken bui, de ander durft opeens een megaknappe Tinder-match te berichten en de ander slidet in de DM van zijn of haar ultieme crush. Lizzo deed het laatstgenoemde. Op een vrijdagmiddag om vijf uur besloot Lizzo acteur Chris Evans op Instagram op te zoeken en hem een bericht te sturen met enkel emoji's.

TikTok Lizzo over dronken DM

Op TikTok laat ze door middel van een lip sync video weten hoe ze er in nuchtere toestand over denkt. "De reden dat ik me hierover druk maak is omdat ik weet dat ik nu niet met hem ga trouwen. En eerlijk: dat doet me heel veel pijn. Want damn, deze man is zeldzaam. Er is niemand met Chris te vergelijken."

Maar wat betekenen nou eigenlijk die emoji's die de wereldster naar haar crush stuurde? Volgens sommige volgers zouden de emoji's blazende wind, een basketbalster en een basketbal voor 'shooting my shot' staan. Dit is een uitdrukking waarbij je een gokje bij iemand waagt.

Lizzo en Chris Evans

Lizzo waarschuwt anderen na haar dronken DM om hun telefoon met rust te laten wanneer ze een drankje op hebben. Noted. Al denken wij dat Chris Evans wel om de DM heeft kunnen lachen. Daarnaast heeft de acteur naar verluidt zijn wederhelft nog altijd niet kunnen vinden en is Lizzo momenteel ook single and ready to mingle. Wie weet loopt Lizzo's DM toch nog uit op iets leuks...

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@lizzo

Don’t drink and DM, kids.... for legal porpoises this is a joke

♬ original sound - HI I’M TATI 💕

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs