Zo gaat het nu met zangeres Anastacia

Het is alweer 22 jaar geleden dat de zangeres wereldwijd doorbrak

Ze is zonder twijfel de koningin van de Sprock - een mix van soul-, pop- en rockmuziek. Ze brak in 1999 door met het nummer I'm Outta Love van haar eerste album Not that kind. Het werd een regelrechte hit waarop de menigte nog steeds losgaat als het in de club door de speakers galmt. Na jarenlang tot de wereldsterren te behoren is het de afgelopen jaren redelijk stil rondom Anastacia. Hoe gaat het nu met haar?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zangeres Anastacia

Anastacia is sinds haar doorbraak in 1999 niet meer uit de muziek-industrie weg te denken. Haar hits I'm Outta Love, Left Outside Alone en Paid My Dues zijn nog steeds klassiekers die velen foutloos kunnen meezingen. Niet alleen maakte ze nummer één-hits, ook werd ze regelmatig gevraagd om de titelsong van films te maken. Anastacia bleek zes jaar na haar doorbraak al zoveel succes te hebben, dat de zangeres een Greatest Hits-album maakte.

Anastacia ziek

Ze kent echter ook de keerzijde van al het succes. Ondanks dat het haar de eerste jaren voor de wind ging, kreeg ze in 2003 in haar privéleven een enorme klap te verwerken. Zo werd er op 35-jarige leeftijd borstkanker bij haar geconstateerd. Tien jaar later liet ze haar borsten amputeren toen er opnieuw kanker in haar borsten werd gevonden. Ook heeft de inmiddels 52-jarige zangeres de ziekte van Crohn - een chronische inflammatoire darmziekte.

Anastacia nu

Anastacia trouwde in 2007 met haar lijfwacht Wayne Newton. Hun liefde werd bezegeld met een tattoo in haar nek. Drie jaar later was het echter alweer uit met de pret en tekenden de twee de scheidingspapieren. Kinderen heeft Anastacia nooit gehad. Dit is naar eigen zeggen een bewuste keuze geweest. "Ik voel me niet minder vrouw omdat ik geen kind(eren) heb. Ik voel me juist een echte vrouw omdat ik doe wat goed voor mij is," liet ze in 2013 aan The Sun weten.

De I'm Outta Love-zangeres is ondanks de uitblijvende hits nog altijd bezig met muziek maken. Zo was ze voordat het coronavirus de wereld overnam volop op tour door heel de wereld. Ze bracht tot 2017 nog nieuwe albums en singles uit. Ook verscheen ze in 2016 in het Britse dansprogramma Strictly Come Dancing. Ze moest de show echter vroegtijdig verlaten door een blessure. Benieuwd hoe Anastacia er nu uitziet? Bekijk dan de foto's hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs