Is acteur Matthew Tyler Vorce de nieuwe vriend van Billie Eilish?

Wie is toch die geheimzinnige man met wie de zangeres gespot werd...

Billie Eilish houdt haar lippen stijf op elkaar wat betreft haar privéleven, maar daar heeft de paparazzi in Amerika geen boodschap aan. Toen de piepjonge zangeres onlangs op de foto werd gezet, gingen alle alarmbellen in de media rinkelen. Heeft de wereldster een nieuwe liefde?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Billie Eilish liefdesleven

In een interview met Capital Breakfast vertelde ze vorig jaar dat ze geen behoefte voelt om ook maar iets over haar liefdesleven met de buitenwereld te delen. Onder andere omdat ze geen zin heeft in alle meningen over haar eventuele liefde. "Ze weten nooit waar ze het over hebben." Billie liet in het verleden soms wel iets los over haar liefdesleven, maar had er dan naar eigen zeggen al vaak snel spijt van.

Matthew Tyler Vorce

De kans dat de negentienjarige iets over haar mogelijke romance met Matthew Tyler Vorce gaat zeggen is dus klein. De twee werden onlangs door PageSix gespot terwijl ze Billie's hond Shark aan het uitlaten waren en ondertussen genoten van een kop koffie. So far niks aan de hand. Is het niet dat Billie haar hoofd op zijn schouder legde en hij zijn arm om haar heen sloeg. Beide woordvoerders willen niet op de kwestie reageren en Matthew veranderde zijn Instagramaccount snel van openbaar naar privé.

Billie Eilish en Matthew Vorce

Net zoals Billie lijkt ook Matthew erg op zijn privéleven gesteld te zijn. Zo is er weinig over hem bekend en weten we alleen dat hij in de serie Mother, May I Sleep With Danger? en film Little Monsters gespeeld heeft. Ook was hij te zien in de miniserie Light House. Over zijn privéleven is niks te vinden en dus is de kans heel klein dat Billie en Matthew ooit duidelijkheid over hun mogelijke relatie geven. Hun goed recht, natuurlijk! Check hier hoe Matthew Tyler Vorce eruitziet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs