Deze acteurs in Netflix-serie Ginny & Georgia zijn in het echt broer en zus

Waren je de gelijkenissen tussen deze twee al opgevallen?

ginny georgia joe
NetflixNetflix

Ginny & Georgia seizoen 2 komt eraan! De nieuwe Netflix-serie over een moeder-dochterduo met geheimen dat naar een nieuwe plek verhuist is verlengd voor een tweede seizoen. Om nog even terug te komen op het eerste seizoen: we hebben iets groots gemist! Wist je dat twee castleden van de populaire serie familie blijken te zijn? Twee personages die elkaar in de serie niet eens ontmoeten, zijn in real life broer en zus.

Ginny & Georgia broer en zus

Raymond Ablack speelt de rol van Joe, de eigenaar van het plaatselijke café in Wellsbury en heeft een zwak voor Georgia, die hij in zijn jonge jaren al eerder heeft ontmoet. Zijn zus, Rebecca Ablack, speelt de rol van Padma, die in de eerste instantie de vriendin van Marcus is en in een band zit met Hunter - het vriendje van Ginny. We zien Joe en Padma nauwelijks samen in de serie, maar Raymond laat op Instagram duidelijk blijken dat hij trots is dat hij en zijn zus beiden een rol spelen in Ginny & Georgia.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ginny & Georgia seizoen 2

We weten nog niet wanneer het tweede seizoen van Ginny & Georgia precies verschijnt. De verwachtingen zijn dat we de nieuwe reeks vanaf begin 2022 kunnen bingewatchen. En over de cast? Zoals het er nu naar uitziet blijven de hoofdrollen hetzelfde. In de aankondiging van het tweede seizoen zien we Joe voorbij komen. Of Padma ook in het tweede seizoen terug te zien is, moeten we nog even afwachten.

Wil je even je geheugen opfrissen hoe de acteurs eruit zien en of ze ook echt op elkaar lijken? Hieronder is een schattige fotocollage die Raymond heeft gepost op zijn Instagram-account.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder