Dave Roelvink wordt vader: "Eindelijk mogen we het vertellen"

En zó reageerde Dave zelf op het babynieuws

Kleine jongens worden groot: Dave Roelvink wordt in november vader! De dj maakt het grote nieuws dat hij zijn eerste kindje verwacht via Instagram bekend. Zo deelt hij het moment dat zijn vriendin Jazzlyn het babynieuws aan haar grote liefde bekendmaakte.

Dave Roelvink vriendin

Nadat de 27-jarige dj jarenlang een relatie had met advocate en influencer Julia Mekkes, liep hun relatie in oktober in 2019 op de klippen. Bijna een jaar later maakte Dave via Instagram bekend opnieuw verliefd te zijn. En zijn nieuwe liefde is geen onbekende. Dave en zijn vriendin Jazzlyn, met wie hij voor zijn relatie met Julia Mekkes twee jaar lang samen was, bliezen hun liefde nieuw leven in.

Dave Roelvink wordt vader

De twee zijn inmiddels weer een klein jaartje happily in love. En dat wordt nu bekroond met de komst van een baby. Jazzlyn verraste de Roelvink-telg met het grote nieuws door een speen in zijn ontbijt te stoppen. Dave wilde vervolgens nietsvermoedend een hap van zijn ontbijt nemen, totdat hij de grote verrassing van Jazzlyn op zijn bord zag.

Ruzie Dave en Donny Roelvink

Dave en Jazzlyn zijn overigens niet de enigen die het nieuws via Instagram aan de grote klok hangen. Ook broertje Donny Roelvink, met wie Dave lange tijd onenigheid had, laat weten dolgelukkig te zijn. Samen met zijn grote broer poseert hij voor de camera met een reeks echofoto's. "Ik word oom. Ik kan nu wel een heel verhaal gaan vertellen, maar bro ik hou van je en ben trots op je. Vanaf vandaag start er een nieuw hoofdstuk."

Bekijk de reactie van Dave Roelvink op het aanstaande vaderschap hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs