Zo gaat het nu met zangeres Vanessa Carlton

De zangeres brak twintig jaar geleden door met de hit A Thousand Miles

Het is alweer twintig geleden dat Vanessa Carlton wereldwijd doorbrak met het nummer A Thousand Miles. Ook de videoclip waarbij ze spelend op een piano door de straten rijdt is voor velen niet onbekend. Ondanks haar doorbraak en tevens enorme bekendheid hebben we al een lange tijd niets meer van de zangeres vernomen. De grote vraag luidt dus: wat doet Vanessa Carlton nu?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vanessa Carlton - A Thousand Miles

Wanneer de tune van A Thousand Miles wordt ingezet, weet zowat iedere millennial wel om welk nummer het gaat. Vanessa Carlton had in 2001 een enorme hit met het nummer wat tevens voor haar ultieme doorbraak zorgde. De zangeres bracht daarna nog meerdere singles uit, maar geen single scoorde zo goed als A Thousand Miles.

De afgelopen jaren was het erg stil rondom Vanessa Carlton. Wat blijkt? Ze zat behoorlijk in de knoop met zichzelf wat betreft het muziek maken. Zo liet ze drie jaar geleden aan All Music weten een andere richting op te willen. "Ik wil de dingen die ik in het verleden heb gedaan niet nabootsen. Ik vind het geweldig om in de studio te zijn en creatief te zijn. Maar ik wil meer dan wat ik hiervoor heb gedaan. Niet om maar gewoon anders te zijn, maar omdat ik mijn gevoel wil volgen."

Vanessa Carlton nu

Ook in haar privéleven is er het afgelopen jaar behoorlijk veel veranderd. Zo had de zangeres in de periode van haar doorbraak met A Thousand Miles anorexia en last van depressies. Met behulp van de juiste medicatie wist ze haar geestelijke gezondheid er weer bovenop te krijgen.

Verder is de veertigjarige zangeres sinds 2013 samen met haar man John McCauley. In 2013 zouden zij voor het eerst ouders worden, maar verloren ze hun kindje door een miskraam. Twee jaar later werd hun liefde alsnog bezegeld met de komst van dochter Sidney Aoibheann. Naast muziek maken zet Vanessa Carlton zich ook in voor anti-racisme, waar ze maar wat graag haar bereik via social media gebruikt. Good job, Vanessa!

Benieuwd hoe Vanessa Carlton er nu uitziet én naar haar openhartige verhaal over haar carrière? Bekijk dan snel onderstaande video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs