Tristan Thompson opnieuw beschuldigd van vreemdgaan

Khloé Kardashian zou weer bedrogen zijn door de basketbalspeler

Nieuwe beelden van Keeping Up With The Kardashians gaven eerder dit jaar al duidelijkheid over de relatie van Khloé Kardashian en Tristan Thompson: de twee zijn terug bij elkaar, na hun breuk door het Tristan Thompson-Jordyn Woods schandaal. Sterker nog, er zijn geruchten dat Khloé en Tristan verloofd zijn. Helaas zijn er nu weer nieuwe geruchten opgedoken die niet veel goeds voorspellen voor hun relatie: Tristan zou - alwéér - zijn vreemdgegaan.

Tristan Thompson vreemdgegaan

Khloé Kardashian en Tristan Thompson kregen in 2016 een relatie. Twee jaar later, werd hun dochter True geboren. Tijdens Khloés zwangerschap doken er voor het eerst geruchten op dat Tristan zou zijn vreemdgegaan. Die geruchten werden tastbaar, toen er verschillende video's verschenen waarop te zien was dat de basketbalspeler met andere vrouwen zoende. Ruim een jaar later, in februari 2019, ging Tristan vreemd met Kylie Jenners beste vriendin Jordyn Woods.

Tristan Thompson bedriegt Khloé Kardashian opnieuw

Een 23-jarig model, genaamd Sidney, beweert dat Tristan opnieuw overspelig is geweest. Daily Mail meldt dat de vrouw in de podcast No Jumper uit de school klapt over haar 'avontuurtje' met de bekende basketballer. Zo zouden de twee in januari dit jaar met elkaar naar bed zijn gegaan, in de periode dat Tristan en Khloé weer bij elkaar waren.

Sidney vertelt dat Tristan destijds beweerde dat hij vrijgezel was. "Ik wist niet dat hij op dat moment een relatie had, hij zei van niet," aldus Sidney. Ze vertelt dat zij en Tristan elkaar meerdere keren gezien hebben. "Toen ik erachter kwam dat hij helemaal niet single was, was dat het moment voor mij om te stoppen."

Tristan heeft nog niet op de nieuwe beschuldigingen gereageerd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs