Victoria Beckham over cadeau Justin Bieber: "Ik ga nog liever dood"

Justin Bieber stuurde de celeb een nogal bijzonder cadeau

dior homme victoria beckham
Dominique CharriauGetty Images

Justin Bieber had een verrassing voor Victoria Beckham en de rest van de Beckham-familie. Hij stuurde een paar van zijn eigen ontworpen Crocs naar de voormalige Spice Girl. Maar of ze hier blij mee is? Niet echt, maar ze kan er wel mee lachen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Victoria Beckham cadeau Justin Bieber

Victoria Beckham is sprakeloos nadat ze een cadeau van Justin Bieber in ontvangst neemt. De popzanger stuurde Posh Spice en haar familie lila Crocs. En niet zomaar een paar, want de schoenen zijn slechts in beperkte oplage verkrijgbaar en onderdeel van de samenwerking tussen Crocs en Justins kledingmerk Drew House. Vol verbazing deelt ze een video op haar Instagram Stories met de vraag wat haar 29 miljoen volgers van het cadeau vinden.

Victoria Beckham reactie Crocs

De pastelkleurige Crocs zijn versierd met cartoon-spelden, waaronder een piratenskelet op een skateboard, een eekhoorn en een konijn. Justin had ook nog een schattige foto van zichzelf aan de schoen vast gemaakt - waar hij omringt is met knuffeldieren. Victoria kan het gebaar waarderen, maar is niet zo te spreken over de schoenen. "Het is aardig van Justin dat hij me Crocs toestuurt," schrijft ze. "Ik heb ze nog nooit gedragen. Het maakt me aan het lachen. Het gaat om de gedachte, toch?"

Vervolgens vraagt Victoria aan haar volgers of ze de Crocs volgens hen daadwerkelijk moet dragen. Met een kleine meerderheid blijkt dat toch een 'nee' te zijn. "Dat scheelde niet veel," schrijft ze. "Ik was nog liever doodgegaan," grapt ze erachteraan. Ondanks dat het cadeau niet in de smaak valt, bedankt ze Justin wel voor het onverwachte presentje. Benieuwd naar de foto van Justin? Bekijk 'm hieronder!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs