Billie Eilish siert cover van Britse Vogue in lingerie

Billie Eilish is on fire!

Billie Eilish, is that you!? De Britse Vogue heeft niemand minder dan Billie Eilish voor de cover weten te strikken. Maar waar de wereldster zich normaal gesproken in wijde, oversized kleding hult, laat ze zich op de cover van de Britse Vogue van een totaal andere kant zien.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Billie Eilish cover Vogue

De cover met daarop een onherkenbare Billie Eilish geeft me à la minute Kim Kardashian vibes. Komt het door het korset? De blonde hairdo? Eén ding is zeker: Billie Eilish rockt de outfit zonder twijfel. Dat de zangeres zich in deze kleding heeft laten fotograferen is niet vanzelfsprekend. Zo liet ze de afgelopen jaren regelmatig weten dat ze niet wil dat haar lichaam het onderwerp van gesprek is.

Billie Eilish

Naast de prachtige cover deed Billie ook een openhartig interview met Vogue. Zo wordt de zangeres dit jaar twintig jaar oud en gaat ze hiermee naar eigen zeggen een nieuwe fase van haar leven in. Een fase waarin tevreden zijn met jezelf centraal staat. "Als je geopereerd wil worden, doe dat. Als je een jurk wil dragen waarvan anderen vinden dat je er te dik voor bent, fuck it. Als je het gevoel hebt dat je er goed uitziet, dan zie je er goed uit."

Billie Eilish lichaam

In een recent interview met Vanity Fair sprak Billie Eilish zich uit over de struggles die ze de afgelopen jaren met haar lijf had. "Ik at niet, ik hongerde mezelf echt uit," zei ze destijds. Billie besloot op een gegeven moment zelfs dieetpillen naar binnen te werken. "Ik herinner me nog dat ik een pil nam waardoor ik gewicht zou verliezen, maar het zorgde er alleen maar voor dat ik in bed plaste. Ik was toen twaalf, het was echt gekkenwerk."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs