Actrice Rebel Wilson open over vruchtbaarheidsproblemen: "Ik heb vandaag slecht nieuws gehad"

De openhartige post van de 41-jarige actrice breekt je hart

Een kindje krijgen is allesbehalve vanzelfsprekend. Daar kunnen veel mensen over meepraten. Problemen met je vruchtbaarheid kan daarom voor veel verdriet zorgen. Zo ook bij actrice Rebel Wilson. De Pitch Perfect-actrice deelt op Instagram een emotioneel bericht over haar vruchtbaarheid. "Aan alle vrouwen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen: ik weet hoe jullie je voelen."

Vruchtbaarheidsproblemen

Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblematiek Freya deed begin dit jaar onderzoek naar vruchtbaarheidsproblemen. Uit hun rapport blijkt dat in ons land maar liefst één op de zes stellen te maken heeft met vruchtbaarheidsproblemen. Overduidelijk een veelvoorkomend iets, maar toch wordt er lang niet altijd openlijk over gesproken. En dat terwijl het zo belangrijk is.

Vruchtbaarheidsproblemen zorgen niet alleen voor veel verdriet, uit het rapport van Freya blijkt ook dat het een eenzame ervaring is. De post van de 41-jarige actrice Rebel Wilson is daarom extra schrijnend. Zo begint ze haar bericht met de woorden: "Ik heb vandaag slecht nieuws gehad en heb niemand om het mee te delen. Maar ik denk dat ik het toch aan iemand moet vertellen."

Rebel Wilson vruchtbaarheidsproblemen

Rebel Wilson laat vervolgens doorschemeren dat het slechte nieuws over haar vruchtbaarheid gaat. "Aan alle vrouwen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen: ik weet hoe jullie je voelen. Het universum werkt op een mysterieuze manier en soms snap je er helemaal niets van, maar ik hoop dat er binnenkort licht aan de horizon gloort," schrijft ze.

De actrice is de afgelopen tijd erg openhartig geweest over haar kinderwens. Zo vertelde ze eind vorig jaar dat ze haar eitjes heeft laten invriezen. Voor haar was dit ook een reden om aan de slag te gaan met haar gezondheid. “Ik dacht aan mijn vruchtbaarheid en het hebben van goede kwaliteit eitjes op de plank. Waardoor ik dacht: oké, dit ga ik doen. Ik ga gezond worden," aldus Rebel in een Instagram Live over haar kinderwens.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs