Dit is de bekende broer van The Handmaid's Tale-acteur Joseph Fiennes

Joseph Fiennes blijkt ook nog eens een heel bekend neefje te hebben

Veel acteurs hebben hun ultieme doorbraak bij het grote publiek aan The Handmaid's Tale te danken, maar Joseph Fiennes, die Fred Waterford speelt, heeft al heel wat ervaring op zijn cv staan. En hij is niet de enige in de familie. Zo heeft Joseph Fiennes een heel bekende broer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Handmaid's Tale Fred Waterford

Wanneer de acteur niet in zijn rol zit, is het vast en zeker een vriendelijke man. Voor zijn rol als Fred Waterford in The Handmaid's Tale moet hij echter een walgelijk personage spelen. Naast dat het in de huid kruipen van Fred met zijn jarenlange ervaring geen probleem moet zijn, zal ook zijn bekende broer Ralph Fiennes hem ongetwijfeld tips kunnen geven. Zo speelde Ralph Fiennes jarenlang Voldemort in de populaire Harry Potter-reeks.

Familie Fiennes

De twee broers zijn overigens niet de enige talenten in de familie. Zo zijn hun zussen Sophie Fiennes en Martha Fiennes filmmakers, broer Magnus Fiennes een componist en is broer Jacob Fienes een milieuactivist. En daar blijft het niet bij. Martha's zoon is niemand minder dan acteur Hero Fienens-Tiffin. Hij speelt één van de hoofdrollen in de After-filmreeks, waarvan het derde deel volgens film director Castille Landon dit jaar nog in de bioscoop te zien zal zijn.

The Handmaid's Tale seizoen 4

In het nieuwe seizoen van The Handmaid's Tale krijgen we antwoord op de vraag of June Osborne zichzelf eindelijk uit Gilead weet te bevrijden. Ook zien we dit seizoen hopelijk hoe het tussen én met Fred en Serena Waterford afloopt. De voormalige bevelvoerder en zijn vrouw zitten momenteel vast in een gevangenis in Canada voor de wrede dingen die ze in Gilead hebben aangericht.

Bekijk hieronder de foto van de twee broers (2005).

broers ralph en joseph fiennes
Claire GreenwayGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs