Jaimie Vaes en Lil' Kleine annuleren bruiloft op Ibiza

De sprookjesbruiloft op Ibiza deze zomer gaat niet door

Het coronavirus gooit opnieuw roet in de trouwplannen van Lil' Kleine en Jaimie Vaes. Nadat ze vorig jaar al hun bruiloft op Ibiza moesten cancellen, hoopten ze het feest dit jaar wel door te kunnen laten gaan. Op social media maakt Jaimie bekend dat hun sprookjesbruiloft opnieuw wordt uitgesteld, maar heeft ze gelukkig ook nog leuk nieuws in petto voor haar followers.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Huwelijk Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Het is bijna drie jaar geleden dat Lil' Kleine Jaimie, te midden van hun familie en vrienden, ten huwelijk vroeg. Inmiddels is het stel een kind, zoon Lío, en twee zomers verder en is een huwelijk er helaas nog niet van gekomen. Waar er in het eerste seizoen van Jaimie's realityserie In The Vaes Lane op Discovery+ nog volop voor de bruiloft gepland wordt, heeft Jaimie nu via Instagram laten weten dat de plannen voorlopig weer in de ijskast gezet kunnen worden.

In The Vaes Lane seizoen 2

Door het coronavirus kunnen Jaimie en Lil' Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, niet zo groots trouwen als dat ze zouden willen. En dus wordt de bruiloft op Ibiza opnieuw een zomer verschoven. Gelukkig heeft Jaimie ook leuks nieuws te melden. Na een succesvol eerste seizoen van In The Vaes Lane, komt er nu een tweede seizoen. En snel ook. Op Instagram laat Jaimie wete dat de startdatum van het nieuwe seizoen al op 24 juni te zien zal zijn. Can't wait!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs