Zo gaat het nu met Hayden Panettiere uit Bring It On: All Or Nothing

De film werd vijftien jaar geleden uitgebracht

Hayden Panettiere gaat al heel wat jaren mee in Hollywood. Zo was ze als kind regelmatig in reclames te zien en brak ze als kindsterretje door in verschillende soaps op tv. Velen zullen haar vooral kennen van de film Bring It On: All or Nothing, waar ze de hoofdrol voor scoorde als Britney Allen. Hoog tijd om te onderzoeken hoe het nu, vijftien jaar na Bring It On: All or Nothing, met de 31-jarige Hayden Panettiere gaat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hayden Panettiere

Ze was nog maar zeventien jaar oud toen ze naast actrice en zangeres Solange Knowles een hoofdrol in de film Bring It On: All or Nothing wist te scoren. Hierna sleepte ze nog enkele rollen binnen in onder andere I Love You, Beth Cooper en Scream 4. In 2012 wist Hayden Panettiere een rol in de populaire Netflix-serie Nashville te scoren, waarin ze niet alleen mocht acteren, maar ook haar gouden strot liet horen. In deze serie was ze van 2012 tot 2018 te zien.

Hayden Pannettiere dochter

Naast haar glansrol in Nashville zien we Hayden Panettiere de laatste jaren stukken minder. En dat is niet zonder reden. Nadat de actrice in 2014 beviel van haar dochter Kaya Evdokia Klitschko, die ze met ex Volodymyr Klytsjko kreeg, checkte ze zich een jaar later vrijwillig in bij een kliniek voor een postnatale depressie. Later dat jaar vertelde ze aan E! News het volgende: "Ik denk en hoop dat ik anderen hiermee kan helpen en dat mensen meer begrip hebben voor postnatale depressies. Voordat ik er zelf mee te maken kreeg, begreep ik er ook niet veel van. Je weet echt niet wat het is totdat je het zelf meemaakt."

Kirby in Scream 5

Door de postnatale depressie, de breuk met fiancé Volodymyr Klytsjko en daarna nog een breuk met acteur Brian Hickerson, had de actrice wel even genoeg verdriet te verwerken. Er werd zelfs gefluisterd dat ze haar carrière in Hollywood vaarwel zou zeggen. Echter is ze inmiddels weer naar Los Angeles verhuisd en zou ze binnenkort zelfs weer op de set staan. Scream 5 is een feit en de kans dat haar personage Kirby terugkeert is volgens verschillende bronnen groot. Hayden Panettiere heeft zelf nog niks losgelaten over haar eventuele comeback, maar deelde vorig jaar nog wel een throwback van Scream 4 met de tekst: "Channeling my inner #Kirby #Scream4". Afwachten dus!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs