Ariana Grande getrouwd met haar grote liefde Dalton Gomez

De 27-jarige zangeres is officially off the market

De tekst uit haar populaire hit 'Thank u, next' gaat niet meer op voor zangeres Ariana Grande. Na zich meerdere keren te hebben verloofd, is de 27-jarige sinds enige tijd een married woman. De man aan wie ze haar jawoord gaf? Makelaar Dalton Gomez.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ariana Grande en Dalton Gomez getrouwd

Ze viel ooit als een blok voor rapper Big Sean, verloor haar ex-geliefde Mac Miller en verloofde zich met acteur Pete Davidson. Bij laatstgenoemde haalden ze de bruiloft niet en ging het grote feest niet door. Totdat vorig jaar Dalton Gomez in haar leven kwam. Hoewel hij werkzaam is als makelaar, klust hij ook bij als figurant in Ariana's videoclips. Zo was hij eerder al te zien in de nieuwe video van Ariana en Lady Gaga. Daarvoor verscheen hij samen met Ariana in de videoclip van Stuck With U, die de zangeres samen met Justin Bieber uitbracht.

Ariana Grande huwelijk

Na haar openlijke breuk met Pete Davidson besloot Ariana Grande haar nieuwe liefde naast een rol in haar videoclip verder uit de media te houden. Van de bruiloft van Ariana Grande is op Instagram dan ook niets te zien. Een woordvoerder wil wel aan People bevestigen dat het huwelijk heeft plaatsgevonden. Van een grote en meeslepende bruiloft was door het coronavirus geen sprake. "Het was klein en intiem. De ruimte was gevuld met blijdschap en liefde. Het stel en hun families kunnen hun geluk niet op.” De ceremonie zou bij Ariana thuis in Montecito hebben plaatsgevonden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs