Kim Kardashian reageert op vermeende affaire met Travis Barker

Op Instagram vertelt Kim Kardashian her side of the story

Over haar scheiding met Kanye West rept Kim Kardashian nog altijd geen woord, maar over de vermeende affaire met Travis Barker wil ze wel het een en ander kwijt. Travis' ex-vrouw Shanna Moakler deed onlangs uit de doeken dat Kim's affaire met Travis de reden van de scheiding tussen haar en Travis zou zijn. En dat terwijl Kim's oudere zus Kourtney Kardashian sinds februari hoteldebotel is van Travis. Kim Kardashian laat nu via Instagram her side of the story horen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kim Kardashian Travis Barker affaire

Volgens de ex-vrouw van Travis Barker is Kourtney Kardashian niet de eerste Kardashian waar de Blink 182-drummer voor zou zijn gevallen. Tijdens hun relatie bracht Travis regelmatig tijd door met Paris Hilton en Kim Kardashian, waar hij vooral oog voor de Kardashian-telg zou hebben. In een interview van zes jaar geleden met US Magazine gaf hij dit zelfs toe: "Het is moeilijk om niet naar Kim te staren. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het heel leuk om met Paris op te trekken, maar ik hou van meiden met vrouwelijke vormen. Kim was eye candy."

Shanna Moakler ex-vrouw Travis Barker

Het zou volgens Shanna alleen niet bij alleen kijken zijn gebleven. Volgens haar is Kim Kardashian de reden van de breuk tussen haar en Travis. "Wij zijn gescheiden, omdat ik ze samen zag. Ik heb ze betrapt op die affaire." Let me set the record straight about this, moet Kim over de beschuldiging gedacht hebben. Op Instagram Stories laat ze het volgende weten: "Dit is niet waar. We zijn al jaren vrienden en ik ben zo blij voor hem en Kourtney." Daarmee lijkt de Kardashian-telg een einde te maken aan alle geruchten rondom haar en Travis Barker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs