'Harry Styles komt met een eigen parfum- en cosmetica-lijn'

Wat het ook is, we willen het hebben!

Is er heel goed nieuws voor Harry Styles-fans? Als we Page Six mogen geloven wel. Uit papieren blijkt dat de voormalige One Direction-zanger een aanvraag doet om parfum en cosmetica te mogen verkopen. Wat het ook is, we willen het hebben!

Harry Styles parfum- en cosmetica-lijn

Het lijkt erop dat de popster, acteur en mode-icoon (tsja, wat kan hij ook niet?) weer iets nieuws zal toevoegen aan zijn cv. Naar verluidt heeft Harry documenten ingeleverd voor een merk in het Verenigd Koninkrijk waarin de bedrijfsnaam als 'Pleased As Holdings' wordt vermeldt. De namen van Harry en zijn assistent Emma Spring, met wie hij al enkele jaren samenwerkt, staan vermeld als directeuren van het bedrijf. Op de papieren die hij heeft getekend wordt in ieder geval duidelijk dat het gaat om een 'groothandel in parfum en cosmetica'. Dit betekent dat hij van alles zou kunnen aanbieden - van parfum en lippenstift tot aan nagellak of skincare.

Harry Styles cosmetica-lijn

Sinds het vermeende nieuws naar buiten is, gaan Harry Styles-fans los op het internet. Terwijl sommige fans dat denken dat het misschien gaat om een uniseks make-uplijn, vragen anderen zich af of hij misschien wel een eigen nagellak-collectie uitbrengt. Wat het ook zal worden, het zal vast en zeker goed uitpakken denken wij zo. So better watch out Kylie Jenner, Rihanna en andere grote sterren met een eigen beautylijn. Misschien lopen we binnenkort wel met Watermelon (Sugar) stickers op onze nagels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs