Ruim twee weken na hun romantische hereniging: zo gaat het nu tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck

Volgens bronnen zijn de twee ex-geliefdes weer serieus aan het daten

In april kwamen de geruchten naar buiten dat Jennifer Lopez en Alex Rodriguez uit elkaar zouden zijn. Later werd dit nieuws door 'J-Rod' bevestigd en was hun verloving van de baan. Niet veel later werd de zangeres gespot met niemand minder dan haar ex-geliefde Ben Affleck. Wat begon als een romantisch tripje naar Miami, lijkt nu toch echt serious business te worden. Hoe gaat het nu met 'Bennifer'?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jennifer Lopez en Ben Affleck

Het gaat ontzettend goed tussen Jen en Ben. Tenminste, als we de bronnen die dichtbij het stel zouden staan mogen geloven. Na een relatie van vier jaar met Alex Rodriguez, heeft J.Lo de weg naar haar oude liefde teruggevonden. Het zou zelfs zo goed gaan tussen de twee, dat ze hun relatie naar een hoger niveau willen tillen. Volgens People Magazine laat een bron weten dat Jennifer heen en weer reist tussen Los Angeles (waar ze is voor zakelijke redenen) en Miami, omdat ze zoveel mogelijk tijd door wil brengen met her new/old beau Ben. De insider laat weten dat "ze erg gelukkig zijn".

Jennifer en Ben serieuze relatie

Jennifer en Ben zijn naar verluidt zelfs al "langzaam begonnen met praten over de toekomst," vertelt de bron. "Het is geen casual dingetje. Ze nemen het serieus en willen dat het uitloopt op een langdurige relatie." En dat lijken ze niet te willen verbergen voor de buitenwereld. Het stel werd al eerder gefotografeerd bij Jennifers favoriete sportschool in Miami. "Ze hielden elkaars hand vast en omhelsden elkaar. Ze probeerden niet te verbergen dat ze samen waren. Ze zijn erg op elkaar gesteld," aldus de bron aan People Magazine.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs