Zo gaat het nu met zangeres Ashanti

Het is alweer negentien jaar geleden dat de zangeres de hitlijsten bestormde

"See, my days are cold without you. But I'm hurting while I'm with you." Dit zijn de eerste zinnen van het heerlijke nummer Foolish, voor mij de fijnste hit die Ashantiooit heeft gehad. Het nummer is alweer negentien jaar oud, maar nog steeds een echte oldie but goldie. Hoe gaat het nu met de veertigjarige zangeres Ashanti Douglas?

Ashanti zangeres

Ashanti is in de R&B-scene nog altijd enorm populair. En dat terwijl haar grote hits al bijna twintig jaar oud zijn. Zo scoorde ze in 2002 niet alleen de hit Foolish, maar bracht ze samen met Ja Rule ook het nummer Always On Time uit én bestormde ze samen met Fat Joe de hitlijsten met het nummer What's Luv. Ook in de jaren daarna scoorde ze meerdere hits en bracht ze een paar albums uit.

Ashanti films

Na 2005 stopte het echter met de noteringen in de bekende hitlijsten. Ondanks dat Ashanti daarna nog wel wat albums uitbracht, heeft ze vooral veel succes gehad tussen 2002 en 2005. Na heel veel ellende met haar voormalige platenlabel, zette ze in 2011 haar eigen label Written Entertainment op. Ook besloot ze naast een muziekcarrière een carrière als actrice in Hollywood op te bouwen. Zo verscheen ze in de serie Army Wives en scoorde ze een rol in de films Coach Carter, John Tucker Must Die en Mothers and Daughters.

Nelly en Ashanti

Op liefdesgebied is er niet heel veel bekend. Ashanti was jarenlang samen met rapper Nelly en samen waren ze een echt power couple in de muziekindustrie. Na jarenlang samen te zijn geweest, gingen de twee in 2015 uit elkaar. Volgens Cheatsheet zou Nelly de zangeres bedrogen hebben. Het is niet bekend of dat Ashanti momenteel in een relatie zit. Benieuwd hoe de zangeres er anno 2021 uitziet? Bekijk de foto's hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs