Nienke Plas bevallen van zoontje Novi-Jaxx

Frenky-Dean's droom is uitgekomen: hij heeft een broertje gekregen

nienke plas bevallen
ANP/Anneke Janssen

Vreugde en blijheid in huize Plas-Stjeward. Nienke Plas is bevallen van haar tweede kindje. Het was voor Nienke, haar man Resley en hun zoontje Frenky-Dean tot aan de bevalling een verrassing wat het geslacht zou worden. Inmiddels heeft de content creator de naam en het geslacht van de baby bekendgemaakt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nienke Plas bevallen

In haar vlogs liet Nienke, die in december bekendmaakte in verwachting te zijn, al meermaals doorschemeren dat het Frenky Dean's grootste wens was om grote broer te worden. En als hij dan toch een voorkeur mocht uitspreken: dan wilde hij heel graag een broertje.

Nienke en Resley wilden het geslacht geheim houden. Ook voor zichzelf. En dus werd pas tijdens de bevalling duidelijk of Frenky Dean er een broertje of zusje bij zou krijgen. Inmiddels zit de bevalling erop en zit het gezin Plas-Stjeward op een grote roze wolk.

Nienke Plas zoontje

Ook is Frenky Dean's droom uitgekomen: hij heeft een broertje gekregen. Op Instagram laat Nienke weten wat zijn naam is. "Lieve Novi-Jaxx, je bent bij een stelletje druktemakers beland, maar je went vast snel. Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen. Ik ben zo gelukkig," schrijft ze bij de foto van Resley en Novi-Jaxx.

In de laatste podcast van Nienke en Resley bereidt het stel zich voor op de bevalling en de komst van hun tweede kindje. Zo spreekt Nienke haar wensen uit voor de bevalling, bespreken ze wat Resley's taak tijdens het moment suprême is én komen alle namen aan bod die de eindstreep niet hebben gehaald.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs