Kim Kardashian voor het eerst open over oorzaak huwelijksproblemen in KUWTK

In tranen doet de realityster een boekje open over de breuk met Kanye West

De geruchtenmolen draaide al een langere tijd op volle toeren, maar in februari was the word out: het sprookje tussen Kim Kardashian en Kanye West is voorbij. Al gauw lekten de scheidingspapieren uit die details onthulden over de breuk. Ook deden verschillende bronnen een boekje open over de reden achter de split van Kimye. In Keeping up with the Kardashians heeft de realityster nu zélf voor het eerst verteld over de oorzaak van hun huwelijksproblemen.

Kim Kardashian over oorzaak huwelijksproblemen

Donderdagavond was op de Amerikaanse televisie te zien hoe Kim out in the open vertelde over haar huwelijksproblemen met Kanye. In de nieuwste aflevering van KUWTK, die begin dit jaar werd opgenomen, vertelt de realityster aan haar zussen dat ze zich een loser voelt nu ook haar derde huwelijk op de klippen is gelopen. "Ik kan dit niet meer aan," zegt ze in tranen na een fikse ruzie met de rapper. "Waarom zit ik al jaren in deze situatie? Hij verhuist ieder jaar naar een andere staat en ik wil samen zijn om de kinderen op te voeden."

Uiteindelijk zegt Kim dat zij en Kanye gewoon geen goede match zijn. Ze vindt dan ook dat hij iemand verdient die achter alles staat wat hij doet. "Die hem overal naartoe volgt, die wel naar Wyoming verhuist," gaat ze verder. "Ik kan dat niet en dat voelt als falen. Maar zo wil ik niet denken, want ik wil gewoon gelukkig zijn."

'Kanye is een geweldige vader'

Kim en Kanye waren zes jaar getrouwd en hebben tijdens hun relatie vier kinderen gekregen: dochters North (7) en Chicago (3) en zoons Saint (5) en Psalm (2). Zij hebben volgens de Kardashian-telg "een geweldige vader", zo benadrukte ze in de realityshow.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs