Tina Knowles-Lawson reageert op vermeende sociale angststoornis van dochter Beyoncé

De laatste maanden wordt er op social media volop gespeculeerd over de zangeres

Beyoncé verschijnt maar zelden in het openbaar en houdt haar privéleven dan ook zoveel mogelijk privé. Voor de media is dat blijkbaar genoeg voer om te speculeren dat er iets aan de hand is met Beyoncé. Op social media gonst het de afgelopen tijd van de geruchten dat Beyoncé last zou hebben van een sociale angststoornis. Beyoncé's moeder Tina Knowles-Lawson reageert nu op alle rumoer rondom haar dochter.

Beyoncé en Jay-Z in openbaar

Ze verschijnt af en toe bij een awarduitreiking, kondigt eens in de zoveel tijd een tournee aan en wordt weleens gespot bij een basketbalwedstrijd. Verder wordt Beyoncé maar zelden in het openbaar gezien en lijkt ze zich met haar gezin van vijf veel liever buiten de spotlights te begeven. Op de momenten dat ze wel in het openbaar verschijnt, vaak met rapper en manlief Jay-Z, wijken de twee, die elkaar al meer dan twintig jaar kennen, bijna geen moment van elkaars zijde.

Moeder Beyoncé over sociale angststoornis

Ook valt het de fans op dat op veel foto's Jay-Z altijd zijn hand op Beyoncé's been of enkel legt. So far niks vreemds aan. Tenminste, als het aan ons ligt. Volgens verschillende volgers op social media zou Jay-Z dit doen omdat Beyoncé met een sociale angststoornis zou kampen. Tina Knowles-Lawson vindt al die geruchten inmiddels wel genoeg geweest en besluit op social media in te grijpen.

Tina Knowles-Lawson over Beyoncé en Jay-Z

"Als je van iemand houdt, dan wil je diegene graag aanraken. Jullie maken van iets gezonds en moois iets wat het totaal niet is. Hou daarmee op," luidt het bericht van Beyoncé's moeder op Instagram. Ook heeft ze nog een goede tip voor alle critici: raak elkaar ook wat meer aan. "Door aanraking blijf je verbonden met elkaar." Amen, Tina. En so what als Beyoncé zich zo beter op haar gemak voelt, moeten we daar dan gelijk een label aan vastplakken? Don't think so!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs