Eindelijk: zangeres Lorde komt met nieuwe muziek

Na een lange afwezigheid verschijnt naar verwachting eindelijk haar langverwachte album

lorde op de 60th annual grammy awards
Steven FerdmanGetty Images

Nadat er in mei werd aangekondigd dat Lorde gaat optreden tijdens het Primavera Sound Festival 2022, speculeerden fans online over een mogelijke comeback. Lorde zelf liet niks van zich horen, tot er op haar site een cheeky foto verscheen van de zangeres met een mysterieuze tekst.

Lorde album 2021

De tekst 'ARRIVING IN 2021… PATIENCE IS A VIRTUE' liet fans online met vraagtekens achter. Betekent dit dat er een nieuw album aankomt? Of een nieuwe track? De bijna artistieke foto met de titel 'Solar Power' erboven, doet vermoeden dat het gaat om een album.

Het is bijna vier jaar geleden dat Lorde haar veelgeprezen tweede album, Melodrama, uitbracht. Het is niet ongebruikelijk voor Lorde om veel tijd tussen haar muziekprojecten te laten. Het duurde ook 3,5 jaar voor haar fans Melodrama kregen nadat ze Pure Heroine uitbracht. Na zo lang wachten, snakken de fans obviously naar nieuwe muziek.

Lorde nieuwe muziek

Lorde liet de afgelopen maanden online steeds meer los over haar langverwachte muziek. Zo liet ze onder andere in mei via een mail aan haar fans weten dat ze rond december 2019 "weer terug naar de studio ging" om zichzelf bezig te houden. In die tijd maakte ze "vrolijke, speelse" muziek, zoals ze het zelf verwoordde. In dezelfde e-mail zei Lorde dat ze het album "zo fucking goed" vindt, en dat ze echt "jazzed' is om het te laten horen.

Wanneer we het album kunnen verwachten? Het gerucht gaat dat dat nog wel even zal duren. Tijdens een interview gaf ze zelf aan haar tijd te nemen en het vooral over te laten aan het universum. Wanneer we daar daadwerkelijk wat van merken is nog maar de vraag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs