Kim Kardashian plaatst Instagram post over Kanye West: "Ik zal altijd van je blijven houden"

Kim Kardashian laat de verjaardag van haar ex-man niet stilletjes voorbijgaan

In de laatste aflevering van Keeping Up with the Kardashians laat Kim Kardashian voor het eerst iets los over de scheiding met Kanye West. In de aflevering is duidelijk te merken dat er sprake is van trouble in paradise. Inmiddels weten we dat Kimye de scheidingspapieren getekend heeft. Sprake van haat en nijd is er absoluut niet, zo bewijst Kim wel met haar laatste post op Instagram.

Scheiding Kim Kardashian en Kanye West

Begin maart lekten de scheidingspapieren van Kim Kardashian en Kanye west uit, waardoor Kim en Kanye officieel ieder hun eigen weg ging. Naar verluidt zal Kim in hun huis in Los Angeles blijven en vertoeft Kanye momenteel op hun ranch in Wyoming. Eerder vertelden bronnen al aan TMZ dat verschillende levensstijlen en politieke opvattingen de redenen achter de scheiding waren. Ook op hun officiële scheidingspapieren staat nu dat Kim en Kanye finito zijn door onverzoenbare verschillen.

Voogdij kinderen Kim en Kanye

Uit de scheidingspapieren blijkt dat Kim graag de gezamenlijke voogdij over hun kinderen North, Saint, Chicago en Psalm wil. Ook zal er geen sprake zijn van partneralimentatie. Volgens een bron heeft dit laatste alles te maken met de huwelijkse voorwaarden die voor hun huwelijk zijn vastgelegd. Een vechtscheiding is voor Kim en Kanye dus niet aan de orde.

Kim Kardashian Instagram

Kim bewijst dat opnieuw door de post die ze gisteren op Instagram plaatste ter ere van Kanye's 44e verjaardag. Kim postte een oude foto van zichzelf, Kanye en drie van hun vier kinderen. Ze schrijft erbij: "Gefeliciteerd. Ik zal altijd van je blijven houden." Kim was overigens niet het enige familielid die Kanye in het zonnetje zette. Ook Khloé Kardashian feliciteert de rapper. "Gefeliciteerd, je bent voor altijd mijn broer. Heb een fijne verjaardag, Ye. Heel veel liefs," aldus Khloé.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs